Msign studio
Image default
Bedrijven

Beste vakantie tips

Wellicht ga je binnenkort op vakantie. Dan is het wel handig om alle tips te weten over hoe je het beste kan reizen en over hoe je het meeste geld kan besparen. In deze vlog vind je de beste vakantie tips!

1. Parkeerplaats buiten de luchthaven

Zoek voor een parkeerplaats vlak langs het vliegveld. Vaak zijn dit onderverhuurde parkeerplaatsen of garages. Deze parkeerplaatsen zijn in verhouding goedkoper dan die vlak langs de luchthaven. Je kan vanuit het parkeergebied vaak binnen 5 tot 10 minuten op de luchthaven zijn via een pendelbus die inbegrepen zit in de prijs. Wanneer dit niet inbegrepen is kun je een busje huren 6 persoons. Je kunt als je met een groep op vakantie gaat ook een busje huren 6 persoons op de vakantie bestemming. Door een busje te huren 6 persoons ben je verzekerd dat je al je bezienswaardigheden zal gaan zien.

2. Handbagage

Probeer onder de 10 kilo aan spullen in te pakken. Op deze manier kun je je 10 kilo koffer meenemen in het vliegtuig. Zo hoeft je bagage niet naar het bagageruim van het vliegtuig te laten gaan. Zo bespaar je ook tijd wanneer je aankomt op je bestemming omdat je de bagage niet bij de bagagecarrousel op te halen. Bovendien je het voordeel dat je direct toegang hebt tot je bagage voor bijvoorbeeld een lenzendoosje of tandenborstel.

3. Boek vroeg

Profiteer optimaal van vroegboekkorting. Naar mate je langer wacht worden de vluchten steeds duurder. Ga niet uit van last-minute deals en wees op tijd! Niet alleen vluchten maar ook hotels wordend duurder. Boek voor het hoogseizoen om je boekingskosten zo laag mogelijk te houden.

4. Alles-in-1

Boek alles-in-1 reizen om tijd te besparen. Alles-in-1 reizen bevatten vlucht, transfer en verblijf. Alles is bij voorbaat voor jou samengesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is de datum, vluchttijd en verblijf selecteren.

5. Verblijf buiten het centrum

Wanneer je een verblijf boekt die net buiten het centrum ligt betaal je minder. De prijs van een verblijf is niet alleen afhankelijk van het aantal sterren en de service maar ook van de locatie. Bezichtigingen zijn vaak makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. 

 

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/6-persoons-auto-huren/