Msign studio
Dienstverlening

Bijzondere trouwringen

Als u gaat trouwen hoopt u op een liefdevol, sterk en duurzaam huwelijk en de trouwring is hierbij vaak het symbool van deze verbondenheid en de liefde. Het is de belofte van eeuwige trouw en daarnaast staat de cirkelvormige trouwring tevens voor de eeuwige cirkel, ofwel het symbool van de eeuwigheid. Er zijn veel betekenissen voor de trouwring te vinden, maar het gaat er eigenlijk vooral om dat u trouwringen vindt die u samen mooi vindt. Bij Bijzondere Trouwringen ontdekt u wel hele mooie exemplaren, het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. Trouwringen van goud zijn sterk en duurzaam, net zoals de liefde. Bijzondere Trouwringen heeft verschillende unieke modellen in de collectie die een prachtige bezegeling van het huwelijk kunnen zijn. Een trouwring hoeft echt niet altijd saai te zijn, maar een bijzondere eenvoud kan juist ook erg mooi en opvallend zijn.

De verfijnde aantrekkingskracht van platina

Een trouwring hoeft niet altijd van goud te zijn, ook platina trouwringen hebben een bijzondere uitstraling. Platina is ook een edelmetaal met een hogere waarde dan goud. Platina heeft een verfijnde aantrekkingskracht voor zowel mannen en vrouwen en is daarom populair bij trouwringen en verlovingsringen. In het oude Egypte vonden ze dat u de trouwring links moet dragen om dat de ‘liefdesader Vena Amoris’ via de linkerhand rechtstreeks naar het hart leidt. Van Bijzondere Trouwringen mag u dat helemaal zelf bepalen, onze bijzondere ringen staan overal mooi.

Kom langs in onze ateliers

Neem eens een kijkje op onze website of kom langs in een van onze ateliers. Bijzondere Trouwringen heeft namelijk twee ateliers, één nabij Groningen en de andere in Amersfoort. Hier kunt u de collectie bekijken en eventuele wensen bespreken. Ook als u trouwringen wilt kopen kunt u dat alleen in onze ateliers doen. Wel kunnen we de trouwringen na aankoop eventueel aangetekend naar u toesturen. Dat doen we wereldwijd en het eventuele risico bij verzending draagt Bijzonderetrouwringen.nl

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/