Msign studio
Image default
Mode en Kleding

De grootste kinderschoenen trends voor deze zomer

Trends in de mode veranderen vaak waardoor het erg moeilijk is om ze te voorspellen. Ook binnen de mode voor kinderen veranderen de trends vaak. Niet zo vaak als bij volwassenen, maar veranderen doen ze zeker. In deze blog maken we een lijstje van de grootste kinderschoenen trends voor deze zomer.

Witte sneakers

Witte sneakers, je ziet ze overal. Vooral in de lente en in de zomer zijn witte sneakers onmisbaar. Toch zijn witte sneakers ook zeker een trend binnen de kinderschoenen. Ze staan sportief, modern en leuk onder iedere outfit. Zodra je wat meer sfeer wilt brengen aan de witte sneakers, kun je er uiteraard ook voor kiezen om de veters te vervangen door fel gekleurde veters. Zorg er wel voor dat je schoenverzorgingsproducten in huis hebt. Witte sneakers worden snel minder mooi en door het goed bij te houden kan je kind er zo lang mogelijk van genieten. 

Kinderschoenen

Gekleurde sandalen

Binnen de kinderschoenen trends voor meisjes, scoren de gekleurde sandalen erg hoog. Je hebt ze in allerlei verschillende kleuren en met allerlei verschillende patronen. Het staat ontzettend vrolijk en hebben ook nog eens verschillende luchtgaten voor extra luchttoevoer. Ideaal voor in de zomer dus. Houdt je kind van buitenspelen, rennen en klimmen? Dan kan je het beste de keuze maken voor stevige en sportieve sandalen. Deze zijn erg comfortabel en geschikt voor sportactiviteiten. De roze, oranje, gele, blauwe maar ook groene kleuren zullen helemaal in de mode zijn deze zomer.

Plateau kinderschoenen

Ook onder de kinderschoenen, zullen de plateauschoenen populair blijven. Gelukkig zijn de plateauschoenen van tegenwoordig veel lichter dan dat ze ogen. Ook zijn er plateau kinderschoenen met klittenband. Ideaal voor kinderen die nog geen veters kunnen strikken. Ook zorgen plateau schoenen er voor dat de voet van het kind minder schuin staat. Het plateau is gemaakt van licht en verend materiaal. Hierdoor krijgt de voet fijne ondersteuning tijdens het lopen. Ze zijn in alle soorten, maten en kleuren te krijgen. 

Sneakers met felle kleuren en pasteltinten

Kleuren vervullen een belangrijke rol binnen de trends voor de zomer. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Dit kunnen hele felle kleuren zijn maar ook pasteltinten. Het is tegenwoordig helemaal in om kinderschoenen te dragen met allerlei verschillende kleuren, maar je kunt ook kiezen voor volledig gekleurde sneaker. Al de kleuren staan namelijk ontzettend vrolijk. Vooral in de zomer. Ze zien er modern, sportief en speels uit. Het gaat hier om de lage sneakers die ideaal zijn voor de zomerse warme dagen.

Gerelateerde artikelen

Een dagje Delft

Waarom zou je sieraden dragen?

Herenmode