Msign studio
Image default
Vakantie

De mooiste verre reis locaties

Met de zomer weer voor de deur wordt het voor velen weer tijd om een vakantie te gaan boeken. Wordt het dit jaar weer met de caravan naar Zuid-Frankrijk of ga je het avontuur aan met een verre reis? Met een verre reis ga je buiten je comfort zone en maak je kennis met nieuwe culturen. Houdt je vrienden op de hoogte door het bijhouden van een leuke reisblog. Voor die echte ontdekkingsreizigers hebben wij hier twee tips voor het maken van een mooie verre reis die qua budget niet veel hoger uit zal komen dan twee weken Zuid-Frankrijk.

Thailand

Ben je op zoek naar een reis waarbij je kunt genieten van paradijselijke witte stranden, natuur en ook nog van een feestje? Dan is Thailand perfect voor jou. Thailand staat bekend om zijn prachtige ongerepte natuur. Maak een boottochtje door de mangrovebossen of sta oog in oog met een Aziatische olifant. Blijf je liever in de steden? Bezoek dan een van de vele tempels of struin de kleurrijke markten af op zoek naar dat ene speciale souvenirtje. Een bijkomend voordeel is dat Thailand vrij goedkoop is, dus houd je lekker nog wat geld over om een paar dagen in luxe te vertoeven in een resort of een duurdere excursie te boeken.

Peru

Wil je liever een wat minder toeristische bestemming? Overweeg dan eens een reis naar Peru. In het land van de Inca’s vind je enorme oerwouden, mysterieuze Nazcalijnen en traditionele culturen. Het absolute hoogtepunt van je reis naar Peru is Machu Picchu. Deze eeuwenoude Inca stad is één van de zeven wereldwonderen en daarom een echte must see als je in Peru bent. UNESCO stelt steeds strengere regels voor een bezoek aan Machu Picchu dus grijp je kans voordat het straks te laat is.

 

https://www.methodieken.nl/reizen/