Msign studio
Image default
Dienstverlening

Dé ooglaserkliniek uit Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een uitstekende ooglaserkliniek, kunt u terecht bij Haaglanden in Den Haag. Hier worden behandelingen uitgevoerd met persoonlijke zorg en aandacht voor elke patiënt. Wilt u niet langer contactlenzen of een bril dragen? Dan is ooglaseren dé manier om hier van af te komen. Deze specialisten zorgen aandachtig voor hun patiënten in elk stadium van de behandeling. Dit geldt vanaf het vooronderzoek tot aan de nazorg. In vergelijking met andere klinieken, is deze ooglaserkliniek als zeer goed getest. De behandelingen worden dan ook alleen uitgevoerd door oogartsen die lid zijn van het NGRC. Daarnaast wordt elke behandeling enkel en alleen uitgevoerd volgens de richtlijnen van et NOG.

Jarenlange ervaring en deskundigheid gedurende het gehele traject

Bij deze ooglaserkliniek gaat het niet alleen om de behandeling zelf. Er gaat een heel traject aan vooraf. Ook na de behandeling wordt er nog persoonlijke aandacht besteed aan de patiënt. Voor de daadwerkelijke behandeling vindt een vooronderzoek plaats. Dit onderzoek duurt om en nabij anderhalf uur. Tijdens dit onderzoek worden de ogen gemeten op basis van contrastgevoeligheid, oogboldruk en refractieafwijking. Na dit onderzoek volgt er een persoonlijk behandelplan gevolgd door het ooglaseren. De kliniek past methoden toe zoals: PRK-methode, LASEK-behandeling, LASIK-behandeling, Artisan en Artiflex implantlens en de REFLEX-techniek.

Bekijk de mogelijkheden en plan eenvoudig een afspraak in

Naast dat het Refractiecentrum Haaglanden in Den Haag de beste ooglaserkliniek is, kunt u hier terecht voor andere behandelingen, zoals een ooglidcorrectie. De kliniek onderscheidt zich van andere klinieken door hun persoonlijke benadering en professionaliteit. Heeft u interesse in een van de behandelingen? Dan wordt er in eerste instantie een kennismakingsgesprek ingepland. Uw persoonlijke situatie en wensen komen aan bod tijdens dit gesprek. U krijgt ook de mogelijkheid de kliniek te vergelijken met andere. Zo weet u zeker dat u de juiste keus maakt. Bezoek de website en maak een afspraak.

https://www.refractiecentrum.nl/