Msign studio
Image default
Verbouwen

Er tussenuit springen op de bouwplaats

Op een bouwplaats lopen vaak tientallen mensen rond die allen druk bezig zijn met hun taak voor het project. Zo heb je bijvoorbeeld de werknemers die de bekabeling aansluiten, het personeel dat de bouwmachines bestuurt en ook de leidinggevende. Kortom, er zijn diverse groepen die allemaal hun steentje bijdragen om zo tot de realisatie van het project te komen.  Omdat er in veel gevallen een hoop mensen op een bouwplaats lopen, is het handig om uw medewerkers er tussenuit te laten springen. Op deze manier zijn zij makkelijk te herkennen op de bouwplaats en kunnen zij buiten werktijden om ook onbewust reclame maken.

Bedrukt werkvervoer

De bouwplaats zal niet naar uw werknemers toekomen, dus uw werknemers moeten elke dag zelf naar locatie komen. Dit gebeurt veelal in werkbussen van het bedrijf waar veel gereedschap in mee kan. Deze bussen zijn erg praktisch omdat ze zoveel ruimte voor gereedschap en dergelijke met zich meebrengen. Er kunnen ook meerdere personen in één busje, wat er voor zorgt dat niet ieder eigen vervoer nodig heeft. Handig is om busjes van uw bedrijf opvallend te laten bedrukken. Op deze manier zullen mensen met uw bedrijfsnaam geconfronteerd worden op verschillende momenten. Hierbij kunt u denken aan medemensen die op de weg langsrijden en een van uw bussen ziet. Ook niet onbelangrijk zijn de bussen op de werklocatie zelf. Vaak is het van buitenaf duidelijk dat er op een specifieke locatie een bouwproject aan de gang is. Wanneer uw busjes daarbij geparkeerd staan, komen mensen weer in aanraking met uw bedrijf. Omdat uw bussen herkend worden bij serieuze projecten, zullen mensen niet aarzelen om contact met uw bedrijf op te nemen mochten zij hiernaar opzoek zijn.

Opvallen met kleding

Wanneer uw werknemers allen soortgelijke werkkleding dragen, is dit conveniënt voor de leidinggevende om zo zijn team makkelijk te herkennen. Bouwplaatsen zijn vaak erg druk en rumoerig, waardoor je niet even een gil kan geven waardoor iedereen zal verzamelen. Opvallende en bedrukte werkkleding kan hierbij goed bijdragen aan het werkgemak. Werknemers zien ook makkelijker wie hun collega’s op dat moment zijn en het geeft een vertrouwelijk gevoel. Naast dat het erg handig op de bouwplaats is, brengt het hierbuiten ook voordelen met zich mee. Als er bijvoorbeeld een mens passeert die op de bedrijfskleding een bedrijfsnaam ziet staan, is dit toch weer reclame voor uw bedrijf. Ook wanneer uw werknemers na een lange dag werken nog naar huis gaan, zijn dit momenten waarop uw bedrijfsnaam gezien kan worden door anderen. Meer werknemers met deze kleding geeft uw bedrijfsnaam onbewust ook meer bereik. Werkkleding voor bouwbedrijven naar uw wensen laten maken is dus niet alleen op de werkplaats in uw voordeel, maar ook hierbuiten. 

Het gereedschap

Gereedschap is in veel gevallen niet aan de goedkope kant. Toch heeft een bedrijf in de bouwsector dit nodig om tot de realisatie van projecten te kunnen komen. U wilt natuurlijk dat uw gereedschap zo lang mogelijk mee gaat zodat u hier maximaal profijt van heeft. Om verwarring te voorkomen is het een slimme zet om op uw gereedschap ook duidelijk te maken dat het bij uw bedrijf hoort. Zo weten de werknemers altijd wat bij hun hoort en zullen andere bedrijven hier ook niet mee in de war zijn. Gereedschap komt in verschillende vormen en maten, maar ook hiervoor geldt dat het van meerwaarde kan zijn als u het gereedschap laat bedrukken met uw bedrijfsnaam. Denk hierbij dan vooral aan de apparaten die wat langer meegaan zoals boormachines en hondjes.