Msign studio
Vakantie

Glamping in Griekenland

In Griekenland voltrekt het leven zich in een volstrekt ander tempo dan in Nederland. Grieken genieten van het leven. En terecht, want het mediterrane klimaat eist praktisch van je dat je je zorgen loslaat en gewoon gelukkig bent.

Alleen het beste

De levensgenietende houding van Griekenland zie je ook terug in de keuken. De Grieken nemen hun eten bijzonder serieus! Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor een heerlijke souvlaki, tzatziki of baklava.

Bakermat van de beschaving

Griekenland wordt wel gezien als de bakermat van de Europese beschaving. Het land bracht ons moderne verworvenheden als democratie en Olympische spelen en was een belangrijk voorbeeld voor het Romeinse Rijk. Het land bulkt dan ook in historische bezienswaardigheden. Het Akropolis in Athene is misschien het bekendste voorbeeld van de oud-Griekse tempels, maar zeker niet het enige.

Natuurschoon

Griekenland bestaat voor een groot deel uit eilanden. Elk van deze eilanden, maar zeker ook het vasteland, heeft zo zijn eigen charme en eigen unieke natuur. Het land is rijk aan orchideeën en andere mooie bloeiende planten. Dit vormt een mooie leefomgeving voor honderden soorten vogels en vlinders. Ook onder water valt er veel moois te zien, zoals drie verschillende soorten zeeschildpadden.

Glamping in Griekenland is het Grote Genieten

Wanneer je echt wilt genieten van het heerlijke Griekse klimaat en de Griekse leefstijl, dan doe je er goed aan een luxe tent te reserveren Glamping (glamorous camping) is het nieuwe kamperen. Met glamping combineer je het unieke buitengevoel met de luxe van een hotelkamer. Je tent is voorzien van keuken, douche en zelfs een airco! Neem ook nog eens je Beeren ondergoed meer dt heerlijk comfortabel zit! Bovendien kijk je uit op de olijfbomen. Zeg nou zelf, mooier dan dit wordt het toch niet?

https://glampings.nl/griekenland