Msign studio
Dienstverlening

Het Alle Rommel Opgeruimd-team staat tot uw beschikking

Een huis leeg laten halen is niet een karwei waar veel mensen met enthousiasme aan beginnen. Hierbij een tip! U kunt deze klus overlaten een Alle Rommel Opgeruimd. Dit bedrijf biedt in ieder geval het volgende:

  • een complete ‘ontzorging’ in een lastige situatie;
  • vakkundige dienstverlening zoals een erkend verhuisbedrijf die levert;
  • een van te voren vaststaande, scherpe prijs;
  • een discrete en professionele manier van werken.

Alle Rommel Opgeruimd zal de overgebleven inboedel indien mogelijk een tweede leven geven. Meubels die nog goed zijn, witgoed dat nog jaren mee kan en gordijnen in goede staat: ze worden gebracht naar instellingen die ervoor zorgen dat alles goed terechtkomt. De prijs die u betaalt voor het kaal en leeg opleveren van de woning is afhankelijk van:

  • de afmetingen van het huis;
  • de hoeveelheid meubels, apparatuur, stoffering en andere spullen;
  • de bereikbaarheid van het huis of appartement.

Dat laatste lichten we graag toe. Stel het appartement bevindt zich in een flat zonder lift. Het kost dan relatief meer tijd een en ander naar beneden te krijgen. En is vlakbij het huis geen parkeerplek te vinden? Het ontruimen zal iets langer in beslag nemen.

Meer dan bezemschoon

Een huis opruimen na overlijden dat kunt u met een gerust hart overlaten aan Alle Rommel Opgeruimd. Een medewerker kan op korte termijn bij u langskomen om de woning met inboedel te bekijken. Vervolgens kan een vrijblijvende offerte gemaakt worden. Die offerte is geheel gratis. En, het huis wordt meer dan bezemschoon opgeleverd. Is er haast bij het leeghalen van het huis? Als u nu contact opneemt met Alle Rommel Opgeruimd, is dat geen enkel probleem.

Alle Rommel Opgeruimd hanteert geen kantoortijden. Er wordt ook in de avonduren en weekends gewerkt. Alle Rommel Opgeruimd bevindt zich in de Bollenstreek. Het werkgebied beperkt zich niet tot de nabije omgeving. Er zijn klanten verspreid over het hele land. Als u benieuwd bent wat Alle Rommel Opgeruimd voor u kan betekenen, kunt u bellen naar 0252-742501 of een mail sturen.

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl/