Msign studio
Image default
Dienstverlening

Hoe blijvende vermoeidheid uw leven kan beheersen

Iedereen is wel eens moe. Maar er zijn ook mensen bij wie sprake is van blijvende vermoeidheid. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Bepaalde aandoeningen hebben dit als symptoom. ME is daarvan de bekendste maar zeker niet de enige. Als u kampt met blijvende vermoeidheid is het zaak om dit aan te kaarten bij de huisarts of de bedrijfsarts op het werk. Als u onder behandeling bent bij een specialist kunt u uw klachten met hem of haar bespreken. Uw arts kan u doorverwijzen naar een gespecialiseerde kliniek voor hulp op maat.

Altijd pijn hebben kan u volledig uitputten

Wanneer u kampt met chronische pijnklachten kan dat zoveel invloed op uw leven hebben dat u niet meer normaal kunt functioneren. Niet meer werken maar ook niet meer deelnemen aan het maatschappelijk leven zoals sporten of contact hebben met vrienden of familie. Als u in een dergelijke situatie zit dan is het goed te weten dat er wellicht iets aan te doen is. U kunt hiervoor terecht bij Revalis, een gespecialiseerde kliniek voor de behandeling van chronische pijnklachten. Er wordt altijd een intakegesprek gehouden om te inventariseren wat er precies aan de hand is. Aan de hand van de uitkomsten van dit gesprek wordt een behandelplan opgesteld.

Zoek hulp bij een ervaren kliniek

Als u te maken heeft met blijvende vermoeidheid dan is het belangrijk dat u daarvoor hulp zoekt bij een ervaren kliniek. Dat geldt ook voor de behandeling van chronische pijnklachten. Op de website van Revalis vindt u hierover over meer informatie. Wilt u geholpen worden met blijvende vermoeidheid? Ook dan kunt u hier terecht. Laat u verwijzen door de huisarts of uw behandelend specialist en maak een afspraak in de kliniek in Breda of in Den Bosch. Ook de bedrijfsarts op het werk kan u doorverwijzen als uw klachten ervoor zorgen dat u geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt bent.