Msign studio
Image default
Dienstverlening

Keukens op maat: ontdek de belangrijkste voordelen

De laatste tijd zijn op maat gemaakte keukens een referentie als het gaat om optimalisering van de ruimte en praktische bruikbaarheid. Naast het feit dat het een trend in decoratie is, wordt het huis of appartement met een kleinere omgeving veel gezelliger en eleganter met een geplande keuken.

Hier zijn enkele redenen voor u om te kiezen voor een keuken op maat:

 

Meer amplitude en integratie

Het open concept is een trend die over de hele wereld aanhangers heeft gekregen. Geïntegreerde ruimte is synoniem voor grotere ruimte. Dat komt omdat bij het wegwerken van de wanden de circulatie en de nuttige oppervlakte aanzienlijk toenemen.

In deze situatie is een keuken op maat de meest geschikte oplossing, omdat deze het huisproject kan begeleiden en toch het gevoel van ruimtelijkheid en functionaliteit op de plaats kan behouden.

Praktisch en functioneel

De keuken op maat is ook synoniem voor praktisch, georganiseerd en functioneel. Dit is te danken aan de moderne indeling van dit type keuken. In een omgeving die op uw behoeften is afgestemd, hebt u alles binnen handbereik op een snelle en toegankelijke manier.

 

Moderniteit

De esthetiek van de op maat gemaakte keuken is geïnspireerd op een van de belangrijkste pijlers van de moderne architectuur, namelijk het concept van integratie. Dus, als u waarde hecht aan moderniteit, is de geplande keuken uw beste optie.

Het geplande meubilair heeft een grote evolutie doorgemaakt op het gebied van kwaliteit, design, accessoires en stijl, zodat u de keuken naar behoefte kunt aanpassen aan uw gezin. De veelzijdigheid van een gepland project is het sleutelpunt om het aan te passen aan elke ruimte, groot of klein.

 

Apparaten geïntegreerd in meubilair

Deze combinatie is een prima oplossing om te voorkomen dat draden en andere elementen het decor beschadigen, vooral in gevallen waarin de keuken is geïntegreerd met de eetkamer.

Een voorbeeld is het gebruik van de kookplaat, die gecamoufleerd is op het aanrecht, en het bevestigen van de elektrische oven aan een torenvormig meubel, waarin u ook nissen en laden kunt aanbrengen. Op die manier zullen alleen de gewenste elementen in de kamer opvallen en blijft de harmonie in de decoratie behouden.

 

Duurzaamheid

Kwaliteit en bestendigheid zijn een van de belangrijkste kenmerken van de geplande meubelen, vooral in keukens, die een grotere duurzaamheid vereisen. De geplande meubelen kunnen – met het juiste onderhoud – vele jaren meegaan, bij de productie ervan wordt strategisch gedacht aan een langere levensduur.

Een keuken op maat is kosteneffectiever. In het begin is het een iets hogere investering waard, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige problemen.