Msign studio
Image default
Dienstverlening

Kewodak is al jaren gespecialiseerd in werkzaamheden op platte daken

Wanneer u op zoek bent naar een dakdekker in Amsterdam die u kunt vertrouwen kunt u het beste aankloppen bij dakdekkersbedrijf Kewodak. Al meer dan 35 jaar zijn de dakdekkers van Kewodak specialisten in onder andere het aanleggen van nieuwe dakbedekking, het geheel renoveren of aanleggen van daken, het verduurzamen van daken en het uitvoeren van reparaties aan daken. Al deze werkzaamheden worden verricht op platte daken, hierin zijn ze gespecialiseerd. Met een licht helend dak kunt u ook bij Kewodak terecht, voor een echt schuin dak moet u een ander adres zoeken.

‘Je kunt het dak op’

Het team van Kewodak vindt het geweldig om elke dag weer op een dak te mogen staan. Ze horen de klant dan ook graag zeggen: ‘je kunt het dak op’! Iets dat de meeste mensen toch niet graag te horen krijgen van hun klanten. Iedere werknemer van Kewodak heeft de juiste papieren en certificaten behaald. Het bedrijf zelf is aangesloten bij brancheorganisatie Kewodak en bezit het KOMO- en VCA procescertificaat en het kwaliteitskeurmerk Dakmerk. Het gehele team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de dakdekkersbranche. Wanneer er nieuwe technieken en nieuwe veiligheidsregels zijn worden deze altijd direct nageleefd. Veilig werken is natuurlijk zeer belangrijk in de dakdekkersbranche dus team Kewodak is dan ook altijd beschermd en beveiligd tegen vallen. Bij Kewodak kunt u ook rekenen op complete projectgarantie.

Dakisolatie

Wilt u een dakdekkersbedrijf een isolatie plat dak bij uw woning of bedrijf laten uitvoeren? Ook dan is Kewodak een goede en betrouwbare partner.

Er zijn 3 verschillende methoden om een plat dak te isoleren. Deze 3 methoden worden isolatie koud plat dak, isolatie warm plat dak en isolatie omgekeerd plat dak genoemd. U vraagt zich wellicht af welke isolatie methode het beste is voor uw dak. Dit kan niet zomaar gezegd worden omdat dit afhangt van de woonruimte die onder het dak zit, de vrije ruimte en de dakconstructie.

De mensen van Kewodak kunnen vrijblijvend bij u langskomen om te bekijken welke isolatie methode de beste oplossing voor uw dak is.

https://www.kewodak.nl/