Msign studio
Image default
Dienstverlening

Kuiper en Zonen BV is geweldig

Ik ben Kuiper en Zonen BV erg dankbaar. Ieder mens doorloopt dezelfde fasen. Zo gaan we allemaal naar de basisschool en vervolgens naar de middelbare school. Een groot deel van de mensen gaat vervolgens studeren om hierna te werken. Toen ik klaar was met mijn middelbare school besloot, ook ik, te gaan studeren. Dit waren een aantal prachtige jaren in mijn leven. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en heb erg veel geleerd. Toch komt ook aan het studeren ooit een eind. Ik was klaar met studeren en had allerlei opties. Ik kon gaan werken bij een bedrijf, ik kon voor mezelf beginnen of ik kon de wereld rondreizen. Ik koos voor dit laatste. Ik wilde graag mezelf beter leren kennen en er is geen betere manier om dit te doen dan door de wereld rond te vliegen. Er zijn genoeg vaardigheden die je kunt leren tijdens zo’n periode. Als je in je eentje reist stap je sneller op mensen af en leer je beter omgaan met vreemden, daarnaast leer je ook zelfstandig zijn. Na een prachtig jaar van reizen was het uiteindelijk toch tijd om te gaan werken. Ik besloot een eigen bedrijf te beginnen. Toch komt daar wel heel veel meer bij kijken dan het lijkt. 

Kuiper en Zonen BV

Zo moest ik erg veel hulp van bedrijven inschakelen, een daarvan was Kuiper en Zonen BV. Bij het opstarten van een bedrijf begin je met niks behalve een idee. Naarmate de tijd vordert heb je steeds meer dingen nodig. Eén van die dingen was een ketel. Ik had geen idee waar ik die makkelijk vandaan kon halen. Gelukkig kwam ik terecht bij Kuiper en Zonen BV.

Ketel bij Kuiper en Zonen BV

Ik besloot dus een ketel te halen bij Kuiper en Zonen BV. De samenwerking was vanaf het begin al erg fijn. De ketel die ze leverden was erg fijn, en ik heb er nooit problemen mee gehad. Toch waren Kuiper en Zonen BV er altijd als hij onderhoudt nodig had. Ik ben Kuiper en Zonen BV erg dankbaar en zou hen aan iedereen aanraden.