Msign studio
Image default
Dienstverlening

Megablokken van beton zijn zeer veelzijdig toepasbaar

Ben jij op zoek naar een manier om wanden te creëren in een hals of loods, die je eenvoudig kunt verplaatsen? Dan is het wellicht een goed idee om na te denken over het gebruik van betonnen megablokken. Deze grote betonblokken, die doen denken aan lego, zijn de ideale oplossing voor het realiseren van wanden in hallen en loodsen. De blokken zijn dankzij hun vorm eenvoudig stapelbaar en vormen – zonder bevestigingsmaterialen nodig te hebben – een stevige wand, die je ook snel weer kunt demonteren om hem te verplaatsen. Deze blokken worden tevens vaak gebruikt om een opslagruimte te maken, en voor het maken van grondkeringen.

De blokken van deze specialist bestaan uit 100% gerecycled beton

Bij Cementbouw uit Cruquius, dicht bij Haarlem, heb je de keuze uit megablokken in vele verschillende vormen en maten, voor iedere gewenste toepassing. Vind jij duurzaamheid binnen jouw bedrijf ontzettend belangrijk? Dan zit je met de megablokken van dit bedrijf goed. Naast veelzijdig toepasbaar en efficiënt zijn de lego betonblokken van dit bedrijf namelijk ook nog eens zeer duurzaam. Alle blokken worden gemaakt van 100% gerecycled beton of betongranulaat. Bovendien zijn ze keer op keer opnieuw te gebruiken. Wanneer je meer wilt weten over het productieproces of over de gebruiksmogelijkheden, vertelt het ervaren team van dit bedrijf je graag meer.

Neem contact met dit bedrijf op en bestel je megablokken direct

Wil jij direct lego betonblokken, ofwel megablokken, bestellen en aan de slag gaan met het creëren van een grondkering, opslagruimte of wand? Dat kan! Neem contact met dit bedrijf in lego betonblokken uit Cruquius op en bestel de gewenste blokken vandaag nog. Wanneer je niet zeker weet welke afmetingen je nodig hebt, of wanneer je eerst meer informatie wilt ontvangen, neem je contact met deze specialisten op via hun website. Zij vertellen je graag meer en helpen je om de juiste lego betonblokken te vinden.