Msign studio
Dienstverlening

Neon Hoverboard Kart Review

De Neon Kart is een hoverboard hulpstuk dat van je zelf-balancerende elektrische scooter een elektrisch aangedreven go kart maakt.

Bevestig het hoverboard zitje aan een willekeurige tweewielige zelf-balancerende scooter met de klittenband bandes die erbij geleverd worden en je hebt een compleet nieuw en fantastisch speeltje erbij.

Zoals hieronder te zien is zijn er twee kleurenopties, rood en blauw. Opmerking: dit geldt voor de kleur van de hoverkart zelf, en niet voor de kleur van de hoverboard zoals afgebeeld. De hoverboard zelf zit niet bij het pakket inbegrepen.

 

De voordelen

Door dit accessoire te kopen krijg je een hele nieuwe manier van vermaak uit je hoverboard. Het is een voordelige manier om iets nieuws met je oude hoverboard te doen. Het is leuker dan een normale go kart omdat deze elektrisch is, en dus veel sneller. Deze voelt ook sneller aan dan een normaal hoverboard omdat je je niet in staande maar in liggende positie bevindt.

De handles zijn intuïtief in gebruik en zorgen voor goede controle over de besturing. Bochten nemen is superleuk om te doen, omdat je met je lichaam kunt meeleunen in een bocht, net zoals bij een echte go-kart. De hoverseat is stabiel en kan door alle leeftijden gebruikt worden, inclusief de mensen die geen goede balans kunnen vinden op een zelf-balancerende scooter waarop je moet staan.

 

Het ontwerp van de Neon Kart is eenvoudig en zit goed in elkaar door gebruik van kwaliteitsmateriaal. Je kunt deze makkelijk aan je hoverboard bevestigen door middel van de klittenband bandjes die bijgeleverd worden. Deze zijn instelbaar en geschikt voor verschillende maten hoverboards.

Het volledige instelbare design zorgt ervoor dat de kart aangepast kan worden voor mensen van verschillende lengtes. Anders dan een ouderwetse go kart kan iedereen hiermee een keer een Neon Kart proberen. De kart wordt geleverd met een steeksleutel en inbussleutel om de lengte van de voetsteun aan te kunnen passen.

 

De Nadelen

Het duurt ongeveer 10 minuten om de kart in elkaar te zeten, nadat je hem uit de doos hebt gehaald. Er zijn 4 schroeven nodig om het zitje aan het frame te bevestigen. Het gereedschap hiervoor wordt bijgeleverd en hoeft slechts eenmalig te gebeuren.

Als je er nog geen hebt dan kun je apart een hoverboard aanschaffen. Je kunt een groot aantal verschillende hoverboards op Bol.com vinden.

Voorzichtigheid is geboden bij het vinden van de juiste plek om deze kart te gebruiken. Net zoals met elke hoverboard go kart is er een veiligheidsissue omdat deze zo laag bij de grond ligt dat andere weggebruikers je mogelijk niet opmerken. Je hebt ook een redelijk vlak oppervlak nodig om op te rijden want de meest hoverboards blinken niet uit in off-road vaardigheden (tenzij je een all-terrain hoverboard zoals de EPIKGO Balance Board hebt).

 

Geïnteresseerd in een hoverkart? Kijk dan zeker op de site met de beste industry reviews in Nederland: Swheels.nl

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/