Msign studio
Image default
Dienstverlening

Online naamborden shoppen bij Naambordkopen.nl

Wat leven we toch in een handige tijd. Kleding, schoenen en boodschappen, een televisie, laptop of tablet: zo’n beetje alles kopen we online. Spullen voor in en rond het huis nodig? Internet meubelwinkels, accessoire-boetieks, interieurtextielzaken: ze zijn er volop. 

Een specialistische shop is Naambordkopen.nl. Die naam is uitstekend gekozen, want de firma biedt eindeloos veel naamplaten en huisnummerborden aan. We sommen de categorieën op:

-cottage hand-gegoten bord;
-email huisnummer;
-email naambord;
-glaslook naamplaat;
-glazen naambord;
houten naambord;
-huisnummer;
-kunststof naamplaat;
-leisteen naambord;
-marmeren plaat;
messing naambord;
-perspex bord;
-plexiglas naambord;
-RVS plaat;
-uithangbord;
-verlicht naambord.

De glaslook exemplaren ogen modern, fris en netjes. Marmeren borden zien er chique en statig uit. Nostalgisch zijn de email platen. Er is echt voor iedereen wel een naambord te vinden op www. naambordkopen.nl.

Neem de tijd voor het bestellen van uw naambord

Gaat u een huisnummerbord en / of naamplaat bestellen? We adviseren u daar even de tijd voor te nemen. U kunt het bordje namelijk aan uw eigen wensen aanpassen. Denkt u aan een kunststof plaatje in blauw, rood of wit. Een cottage plaat waarbij u uit verschillende afbeeldingen kunt kiezen. Bijvoorbeeld een boom, roos of waterlelie. Bij de verlichte naamborden op zonne-energie kunt u bepalen in welk lettertype de tekst erop komt te staan. Aanvullend mag u de tekstkleur opgeven. Het bijzondere van leistenen naamborden is dat ieder model anders is qua structuur. Ze worden namelijk uit grote platen leisteen gesneden. Sommige zijn ovaal van vorm, andere rechthoekig. Vierkante bordjes? Ja, die zitten er tussen!

Vrijwel alles platen en borden levert naambordkopen.nl binnen een week. Tijdens feestdagen of vakantieperiodes kan het ietsje langer duren. Dit hoort u dan natuurlijk van te voren. Het naambord dat u bestelt, is niet zomaar door iemand anders te gebruiken en daarom is de 14 dagen bedenktijd van de Wet Koop Op Afstand niet van toepassing. Zorgt u er dus voor dat u de spelling van uw naam en het huisnummer goed checkt. De klantenservice bereikt u via 0251 – 24 13 64 of info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/