Msign studio
Image default
Dienstverlening

Ontdek de voordelen van een tampondruk

Artikelen bedrukken met een tampondruk brengt verschillende voordelen met zich mee. Dit maakt dat een tampondruk ideaal is voor het bedrukken van promotiemateriaal voor een bedrijf of organisatie. U kunt gebruik maken van een tampondruk bij Allround Printing in Valkenswaard. Dit ligt tussen Eindhoven en de Belgische grens in. Ontdek de verschillende mogelijkheden en druktechnieken bij dit bedrijf. Vraag de experts van het bedrijf om advies.

Een tampondruk is ideaal voor het bedrukken van artikelen

De tampondruk brengt veel voordelen met zich mee. Deze druktechniek zorgt er bijvoorbeeld voor dat er geen vast artikel nodig is om bedrukt te worden. Deze druktechniek is ideaal voor het bedrukken van kleinere voorwerpen zoals bijvoorbeeld pennen of golfballen. Daarnaast is deze techniek redelijk goedkoop in vergelijking met andere druktechnieken. Dit komt omdat u het sjabloon wat gebruikt wordt tijdens het drukken kunt hergebruiken. Daarnaast bestaat de tampon zelf uit rubber, wat natuurlijk een goedkoop materiaal is. Wel moet er worden opgelet met het drukken op een zwarte achtergrond, hier is de tampondruk minder geschikt voor en kan de inkt niet helemaal dekkend zijn. Vraag naar de verschillende opties bij de experts van het bedrijf in het zuiden van het land. Bespreek met de experts uw project en bekijk samen welke druktechniek het beste bij uw project past. Het is dan ook gelijk mogelijk om hier een offerte voor aan te vragen, zo ontvangt u binnen de kortste keren een goede prijsindicatie.

Vraag een offerte aan

Wil je een goede prijsindicatie ontvangen door een van de medewerkers bij Allround Printing in Valkenswaard, in de buurt van Eindhoven? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan bij het bedrijf. U ontvangt spoedig een offerte met een goede prijsindicatie van uw project. Heeft u nog vragen? Stel deze aan de experts van het bedrijf. Zij beantwoorden uw vragen en helpen u graag verder bij het ontdekken van de verschillende druktechnieken van het bedrijf.

https://www.allround-printing.nl/