Msign studio
Image default
Dienstverlening

Ontvang schuldhulpverlening van deze organisatie in de buurt van Rotterdam

Wilt u complete schuldhulpverlening ontvangen in regio Rotterdam, zodat u altijd iemand in de buurt heeft die u ondersteunt tijdens het moeilijke proces van bemiddelen en schulden aflossen? Dan heeft u de juiste partner gevonden bij Modus Vivendi in Zwijndrecht. Deze organisatie helpt mensen en bedrijven in regio Rotterdam door middel van schuldhulpverlening in de breedste zin van het woord, onder meer gedurende de procedure van schuldsanering. Zij informeren u te allen tijde zo volledig en duidelijk mogelijk, zodat u in iedere situatie precies weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen of heeft u op een bepaald moment extra begeleiding nodig? Laat het dan vooral weten aan uw schuldhulpverlener, zodat er tijdig een oplossing wordt gevonden. Lees verder en ontdek wat Modus Vivendi uit Zwijndrecht, nabij Rotterdam, voor u kan betekenen op het gebied van schuldhulpverlening.

De procedure van schuldsanering in regio Rotterdam

Bent u in regio Rotterdam in de schulden geraakt, ofwel als privépersoon of met uw bedrijf, en komt u (mogelijk) in aanmerking voor de procedure van schuldsanering? Dan wilt u natuurlijk weten waar u moet beginnen, hoe de procedure zo succesvol mogelijk kan verlopen en welke partijen u hiervoor moet inschakelen. Begin in dit geval bij Modus Vivendi, want zij zijn gespecialiseerd in schuldsanering van A tot Z, voor zowel particulieren als bedrijven uit Rotterdam of omgeving. De schuldsanering bestaat in Nederland uit het minnelijk traject en het wettelijk traject. Deze trajecten lijken veel op elkaar, alleen het grote verschil is dat bij het wettelijk traject een gerechtelijke procedure aan te pas komt. De risico’s van een wettelijk traject zijn, mede door de tussenkomst van een rechter, ook groter. Modus Vivendi informeert u graag over deze risico’s en bespreekt natuurlijk ook de mogelijkheden tot succes.

Plan een intake in

Informeer naar de opties en bespreek uw situatie binnenkort met de specialisten van Modus Vivendi. Dit kan tijdens een intakegesprek, waarin onder meer uw schulden en huidige financiële situatie in kaart worden gebracht. Hierbij heeft u tevens alle mogelijkheid om uw verhaal te doen en uw vragen te stellen.