Msign studio
Mode en Kleding

Professioneel in de horeca met bedrijfskleding

Horeca kleding

Wanneer je vaak op terrasjes zit zie je dat elke horecazaak zijn eigen werkkleding heeft. De koks hebben vaak hetzelfde aan, hun moeten namelijk aan bepaalde eisen voldoen qua kleding om in de keuken te mogen staan. Zo moet hun kleding bijvoorbeeld niet makkelijk in de fik mogen vliegen en heeft de kleding een speciaal laagje waardoor het minder snel vies wordt. De bediendes daarentegen hebben vaak verschillende soorten kleding aan. Het ene bedrijf doet bijvoorbeeld wel aan sloven en het andere bedrijf niet. De vrouwen hebben de ene keer aan pantalon aan en de andere keer een rok.

Door middel van horecakleding kunt u zich dus onderscheiden van de rest. Door een logo van uw bedrijf erop te borduren of te drukken kunt u op een makkelijke manier uw bedrijf kenbaar maken. Ook helpt dit voor de marketing, mensen herkennen u en uw personeel. Een leuke slogan die bekend staat bij uw bedrijf of uw bedrijfsnaam.

 

Logo en/of slogan op shirt bedrukken

Online kunt u vele websites vinden die dit voor u kunnen doen. Zo kunnen er bijvoorbeeld: promotieschorten, kelnersloven, zakelijke sjaals, koksbroeken, koksbuizen, stropdassen en nog veel meer worden gedrukt of geborduurd. Ook zijn er vele keuzes waar u uit kunt kiezen, bijvoorbeeld het merk, de kleuren en welk logo of slogan u op het shirt wilt borduren of drukken. Doordat dit bedrijf het bedrukken zelf doet, weet u altijd waar u aan toe bent het bedrijf kunt u goed advies geven over wat slim is en wat bij uw huisstijl zou passen. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u altijd mailen voor advies. Het bedrijf snapt dat elk horecabedrijf anders is en hierdoor ook andere kledingwensen hebben. Het bedrijf past zich goed aan op uw wensen en zorgt ervoor dat u tevreden bent met de kleding.

 

 

http://www.shirtsenzo.nl/horeca-kleding/