Msign studio
Mode en Kleding

Sieraden voor koppels kopen online

Als koppel ben je trots op je relatie, iedereen mag het zien! Met koppel sieraden kun je de band tussen twee personen extra benadrukken, er is veel meer mogelijk dan een ring! Koppel sieraden zijn geschikt voor alle soorten liefdesrelaties, deze sieraden worden vaak als set geleverd. Je kunt ook voor hechte vriendschappen en andere relaties koppel sieraden kopen. Omdat de sets vaak op een man / vrouw combinatie gericht zijn kun je zelf ook twee losse maar wel bijpassende sieraden bestellen voor andere stelletjes. Online kun je goedkoop de leukste koppel sieraden vinden, we geven je hier alvast enkele suggesties.

 

Verlovingsringen

Het is altijd een bijzonder moment wanneer jullie samen besluiten in het huwelijksbootje te stappen. Traditioneel zul je dan eerst verlovingsringen kopen en daarna de “echte” trouwringen. Waarom zou je veel geld uitgeven voor een tijdelijke set ringen? Verlovingsringen zijn de ideale koppel sieraden die je goedkoop online kunt kopen. Deze ringen zien er prachtig uit en zijn toch erg goedkoop. Ze worden meestal geleverd in standaard maten, houd daar wel rekening mee.

 

Kettingen voor koppels

Kettingen zijn erg populaire koppel sieraden. Je kunt een set van twee mooie kettingen kopen met een decoratie, zoals een hartje in twee helften die perfect in elkaar passen. Een bijkomend voordeel van de meeste koppel kettingen is de uniforme look ofwel unisex design. Ook twee dames of heren kunnen met deze koppel sieraden hun sterke band benadrukken.

 

Horloges voor koppels

Wanneer jullie echt stijlvol voor de dag willen komen met koppel sieraden kun je een prachtig set horloges bestellen. Online kun je een dergelijk set vinden voor de prijs van een los horloge! Een set voor koppels bestaat uit een elegant dameshorloge en een wat grotere uitvoering voor de man. Dit soort koppel sieraden zijn zeer geschikt voor koppels die niet graag ringen dragen, of die vanwege werkzaamheden geen ringen kunnen dragen.

 

Meer dan ringen

Bij sieraden voor stelletjes denk je direct aan ringen, toch zie je steeds vaker alternatieve koppel sieraden. Van kettingen tot horloges en oorbellen, er zijn volop alternatieven voor de traditionele ring. Welke sieraden passen het beste bij jullie?

https://www.ikbensieraden.nl/