Msign studio
Image default
Dieren

Snel en effectief is dit

Met handig muizenvergif heb je in een mum van tijd geen last meer van ongedierte. Als je ’s avonds in bed ligt en je hoort getrappel van zolder komen, kan dit vaak maar één ding betekenen. Er zitten waarschijnlijk muizen boven je. Het ergste is nog dat als je niet snel actie onderneemt, ze razendsnel zullen paren. Voor je het weet heb je dus een heel leger aan muizen en wordt het alleen nog maar lastiger om ze te laten verdwijnen. Hoe eerder je erbij bent, hoe beter dat dus is. Muizen zijn best wel vieze beesten, dus zorg dat je secuur te werk gaat.

Let hier op

Als je hebt ontdekt dat er muizen in je huis rondlopen is het allereerst belangrijk om die ruimte zo goed mogelijk afgesloten te houden. Zo voorkom je dat ze straks door heel het huis zitten. Als ze op zolder zitten, zorg dan bijvoorbeeld dat er wat voor de trap wordt gelegd. Als ze in de kelder zitten moet niemand meer het luik open doen. Vervolgens haal je muizenvergif, dit leg je in de ruimte neer waar ze zijn. Het is niet leuk om te weten dat deze dieren dood zullen gaan, maar het is wel de snelste manier. Daarnaast zijn ze ontzettend snel dood door het muizenvergif.

Voel je niet schuldig

Het is dus vriendelijker om het met muizenvergif te doen dan met een muizenval. Je kunt ze proberen te vangen, maar hierdoor weet je nooit of je ze allemaal hebt gehad. Er hoeft er maar eentje verstopt te zitten en je kan weer helemaal opnieuw beginnen. Daarnaast is de kans dat ze terugkomen na het vrijlaten aardig groot. Ook geef je de muizen veel stress door ze te proberen te vangen. Ze zullen zich erg onveilig voelen en later in de natuur toch dood gaan. Daarom kan je echt het beste kiezen voor muizenvergif, bij ons kan je advies krijgen.