Msign studio
Image default
Onderwijs

Taalinstituut voor bedrijven

Doet u internationaal zaken, of heeft u buitenlandse werknemers in dienst? Dan kan specifieke taalkennis nodig zijn om effectief te werken. Hiervoor kunt u een taaltraining volgen bij The Square Mile. Wij richten ons als taalinstituut op het geven van cursussen voor bedrijven in verschillende sectoren. U kunt bij ons terecht als u zelf een taaltraining wilt volgen, of als uw collega’s een training nodig hebben. In de meeste gevallen worden de trainingen gegeven binnen het bedrijf. Onze trainers komen dan ook bij bedrijven door heel Nederland.

The Square Mile taaltrainingen

The Square Mile heeft een groot aanbod als het gaat om taaltrainingen. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende talen, gericht op diverse branches. Onze trainingen zijn helemaal afgestemd op de leerwensen van u en uw collega’s. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het vakgebied waarin u werkt, maar ook naar uw functie en andere belangrijke factoren. Natuurlijk wordt ook rekening gehouden met het taalniveau van de cursisten. We bieden trainingen voor beginners, maar ook voor gevorderden en alles hier tussenin. Wat uw leerdoelen ook zijn, The Square Mile zorgt voor een taaltraining op maat.

Online lessen volgen

The Square Mile beschikt over eigen trainingslocaties en biedt incompany taaltrainingen. Daarnaast zijn ook online trainingssessies mogelijk. Hiervan wordt dan ook steeds meer gebruik gemaakt. U krijgt een vaste trainer, waarmee u afspraken maakt over het tijdstip waarop u de training kunt volgen. Ook als u buiten de sessies om hulp nodig heeft met leren, kunt u terecht bij uw trainer. Hij of zij houdt uw leerproces in de gaten en past zo nodig de lessen hierop aan. The Square Mile hanteert een persoonlijke aanpak, voor een optimaal resultaat. Wilt u weten voor welke talen u bij ons terecht kunt? Neem dan een kijkje op onze website, of neem contact op.