Msign studio
Image default
Financieel

Urenregistratie met Jortt en Keeping

Koppel je urenregistratie van Keeping met Jortt voor nauwkeurige en gemakkelijke facturatie. Zo haal je nog meer uit je Jortt urenregistratie.

Wat is Jortt?

Met Jortt kun je online de boekhouding van jouw bedrijf verzorgen. Jortt belooft dat je de boekhouding van je onderneming met een glimlach kan verzorgen. Jortt is geschikt voor zowel zzp’ers als grotere ondernemingen. Dankzij de Keeping-koppeling met Jortt heb je heldere urenregistratie tot je beschikking voor het factureren van alle gewerkte uren.

Een factuur aanmaken gebaseerd op Keeping

Jortt en Keeping zijn bij elkaar gebracht, omdat het factureren van uren vaak maatwerk blijft. Dankzij de koppeling kun je ervoor zorgen dat je tot op de minuut nauwkeurig de gewerkte uren factureert met een paar simpele klikken. De rest werkt zoals je dat gewend bent in Jortt.

Vanaf nu maak je dus met een paar klikken via jouw rapporten een factuur aan. Gebruik de selectieopties om jouw factuur in te richten en te verdelen naar wens. Klik vervolgens op “Verdergaan” om de factuur in Jortt te bekijken en te versturen.

Gefactureerde opbrengst zie je terug in rapporten

Om het helemaal af te maken, zie je de opbrengst van je gefactureerde uren terug in de rapportages in Keeping. Zo ben je voortdurend op de hoogte zonder continu te hoeven switchen tussen applicaties. Ook krijg je inzichten in de verhouding tussen bijvoorbeeld gefactureerde en niet-gefactureerde uren.

Verfijn jouw urenregistratie met Jortt

Om jouw facturatie met Jortt en Keeping nog beter te maken, is het mogelijk om aan te geven welke uren direct zijn en welke uren indirect zijn. Dat is erg handig tijdens het bepalen van welke uren je uiteindelijk wilt factureren en welke uren niet. Directe en indirecte uren kun je uiteraard instellen zoals je dat zelf wilt. Bij het aanmaken van een factuur kun je dan kiezen of je alleen directe uren wilt meenemen, of dat je indirecte uren ook een plekje geeft op je factuur, dat is wel zo flexibel.

Keeping biedt een compleet pakket, zodat jij jouw urenregistratie via Jortt optimaal kan regelen, altijd en overal! Ervaar het gemak van moeiteloze tijdregistratie zelf.

 

https://keeping.nl/urenregistratie-integratie-voor-factureren/jortt