Msign studio
Image default
Dienstverlening

Verschillende TENS apparaten te huur bij MaMMaTENS

Wilt u een TENS apparaat voor bevalling huren? Daarvoor kunt u terecht bij MaMMaTENS. Ons bedrijf verhuurt verschillende TENS apparaten voor pijnverlichting tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en na de bevalling. Onze pijnbestrijding is veilig en niet medicamenteus, ideaal dus voor vrouwen die op een natuurlijke manier hun zwangerschap willen doorlopen, bevallen en na de bevalling weer fit willen worden, maar het toch wel fijn vinden om de pijn te kunnen verminderen.

Zoals gezegd verhuren wij verschillende TENS apparaten. We bieden zowel daghuur als huur voor een periode van 6 weken aan. Bij daghuur is de minimale huurperiode 16 dagen, de maximale huurperiode is 31 dagen. Voor het huren van onze TENS apparaten vragen wij een bedrag van €35,- aan borg. Wanneer u het gehuurde TENS apparaat in nette staat en binnen 2 dagen na het aflopen van de huurperiode naar ons terugstuurt, ontvangt u het borgbedrag retour. We hebben al onze apparaten met de verschillende prijzen hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • OmniTens XP Comfort Pakket. €55,00 voor een huurperiode van 6 weken (€1,30 per dag)
  • OmniTens XP+ Daghuur. Vanaf €28,00, te huren per dag (€1,75 per dag)
  • Tenstem Eco Basic Comfort. €55,00 voor een huurperiode van 6 weken (€1,30 per dag)
  • Tenstem Eco Basic Daghuur. Vanaf €28,00, te huren per dag (€1,60 per dag)
  • Tens Eco 2 Comfort Pakket. €65,00 voor een huurperiode van 6 weken (€1,55 per dag)
  • Tens Eco 2 Daghuur. Vanaf €32,00, te huren per dag (€2,00 per dag)

U kunt eenvoudig via onze website, mammatens.nl, het TENS apparaat naar keuze bestellen. Krijgt u een gedeeltelijke of totale vergoeding van uw zorgverzekeraar voor het huren van een TENS apparaat? Bestel het apparaat dan niet via de website. Stuur in dit geval een mail naar info@ mammatens.nl en voeg hierbij uw zwangerschapsverklaring toe. Wij regelen vervolgens alles met uw zorgverzekeraar.

Ervaringen van andere zwangeren

Wilt u de TENS apparaat ervaringen van andere vrouwen er eens op nalezen? Op onze website hebben meerdere vrouwen hun ervaringen met TENS achtergelaten. En hoe TENS ze positief heeft geholpen tijdens hun bevalling.

https://mammatens.nl/

Gerelateerde artikelen

Dagelijks geholpen door Slotenmaker Eindhoven

Wilt u een poster laten maken bij een uitgeverij?

Makelaar Kampen