Msign studio
Mode en Kleding

Voel u stijlvol en comfortabel in een jurk van Joseph Ribkoff

Ontwerpers als Joseph Ribkoff en Marc Cain zijn niet alleen origineel, maar ook vrouwvriendelijk. De jurken die deze modehuizen vervaardigen, weten u op elk moment van de dag een comfortabel gevoel te geven. In de collecties die u bij Penninkhof online kunt kopen, vindt u jurken van verschillende designers, geschikt voor elke gelegenheid. Vrouwelijke lijnen en de veelal kleurrijke prints kenmerken zowel Joseph Ribkoff als Marc Cain.

Verrassend maar waar: het ideale kledingstuk om mee te combineren

Waar voorheen de aanname bestond dat een jurk vooral voor feestelijke gelegenheden is bedoeld, wordt vandaag de dag het tegendeel bewezen. Sterker nog, de jurk kan altijd en behoort misschien wel tot de gemakkelijkste kledingstukken om mee te experimenteren en combineren. De blazer, schoenen en accessoires die u erbij uitkiest, bepalen –in elk geval bij een casual jurk- grotendeels de totale uitstraling. Een casual jurk, zoals Joseph Ribkoff en Marc Cain er velen in hun collectie hebben, lijkt elke keer weer anders dankzij de verschillende manieren waarop u deze draagt.

Elke jurk zijn eigen bijzondere detail

Behalve de casual jurken zijn ook de gekledere varianten bij Joseph Ribkoff en Marc Cain volop vertegenwoordigd. Een gedeelte daarvan heeft een kenmerkend patroon, maar een eveneens aanzienlijk aantal jurken is zwart van kleur. Stuk voor stuk hebben deze jurken bijzondere details die ze onderscheiden van een ‘gewone’ zwarte jurk zoals u die in bijna elke winkel kunt kopen. Denkt u bijvoorbeeld aan decoratieve randen, transparante stoffen of prachtige strassteentjes.

Voor elk figuur- en stijltype bestaat een geschikte jurk

De mening dat een jurk niet voor elk type figuur geschikt is, doen deze designermerken af als onzin. Voor elke stijlpersoonlijkheid en elk figuurtype bestaat de ultieme jurk. De ontwerpen van Joseph Ribkoff staan, net als die van Marc Cain, bekend om hun prettige pasvorm. De ontwerpen zorgen voor een vrouwelijk silhouet, waarbij de positieve kanten worden benadrukt en uw onzekerheden subtiel minder zichtbaar worden. In de selectie van Penninkhof vindt u ongetwijfeld een exemplaar dat u aanspreekt.