Msign studio
Image default
Marketing

Wat voor poorten voor de oprit zijn er?

Zoekt u naar poorten voor de oprit, en weet u niet precies wat er qua stijl en functionaliteit het beste bij u past? Poortland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van poorten voor de oprit van uw huis. De experts van Poortland ontwerpen de poort om hem precies aan te laten sluiten bij de stijl van uw woning, uw tuin en het straatbeeld. Op die manier heeft u de garantie dat u een tuinpoort krijgt die goed aansluit bij uw wensen. Meer weten over de mogelijkheden? Lees hier alles over tuinpoorten.

Passende poorten voor de oprit

Meer behoefte aan veiligheid en privacy voor uw woning? Een poort voor de oprit is een voor de hand liggende keuze. Maar wat voor poort dat eigenlijk worden? Daarvoor kunt u het best in overleg met een specialist. In overleg met een specialist kunt u zeker tot een ontwerp komen dat goed bij uw wensen past.

Wat moet uw poort kunnen?

Achter de (figuurlijke) schermen van de tuinpoort gaat een hoop techniek schuil. Denk bijvoorbeeld aan de ingebouwde sensoren en het automatisch openingssysteem, waarmee het heel makkelijk wordt om de poort te openen met een klik op de knop. Dat biedt een uitkomst als u vaak met de auto de oprit op en af gaat rijden. En wat te denken van een parlofoon of videofoon? Dat is een geliefde keuze bij nieuwe poorten, want u kunt meteen kunt zien of horen wie er voor de poort staat. Dat vergroot het gevoel van veiligheid, en is bovendien erg handig. Denk dus goed na over de functionaliteiten die u laat installeren in uw nieuwe poort.

Alleen materialen van de hoogste kwaliteit

Essentieel is de keuze van materiaal. Een poort moet stevig zijn, en u moet zich veiliger voelen met de poort op uw oprit. Een robuust materiaal – staal, aluminium, hout – zorgt daarvoor. Materialen hebben verschillende kwaliteiten en ook verschillende mogelijkheden qua design. Een opengewerkt hekwerk wordt over het algemeen metaal gemaakt. Hout kan natuurlijk ook prachtig zijn: het heeft een sterke, ambachtelijke uitstraling. Welk materiaal spreekt u het meest aan?

 

https://www.poortland.be/