Msign studio
Marketing

Zet je auto in als marketingtool !

Autoreclame: rijdende reclame.. overal waar je komt!

Auto reclame is inmiddels niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Overal zien we de bestelbusjes, bedrijfsauto’s en andere vormen van bedrukte autoreclame rondrijden. Niet zo gek, het is de toegankelijkste manier om je bedrijf te promoten op de weg. Het is je visitekaartje en het kan je potentiele klanten opleveren. Bovendien staat autoreclame ook symbool voor de professionaliteit van je onderneming. Heb je als organisatie een wagenpark, dan is het uitermate interessant! Bij UwPrinter.nl bieden we hoogwaardige auto stickers aan die zeer eenvoudig aan te brengen zijn én met garantie!

Stickers aanbrengen lastig? Gelukkig valt dat mee!

De stickers aanbrengen op de auto is niet zo lastig als je denkt. Stickers zijn tegenwoordig gemaakt van speciale auto folie zodat het aanbrengen makkelijk gaat en de autolak niet beschadigd. Dankzij kleine luchtkanalen kunnen stickers zonder bellen en vouwen aangebracht worden. En zet je her per ongeluk scheef op de auto? Geen ramp, je kunt de stickers eenvoudig weer corrigeren en opnieuw plakken. Dit is mogelijk doordat onze stickers een speciale lijmlaag heeft dat langzaam hecht. Pas na enkele uren zal de sticker zich goed hechten aan de auto.

De stickers verwijderen vergt een iets andere aanpak. Hiervoor dien je de stickers voldoende te verwarmen met een föhn. Dit versoepelt de lijmlaag waardoor je de sticker rustig van de auto kunt halen zonder dat er lijmresten achterblijven. Heb je liever dat je dit uitbesteedt aan een professional, neem dan contact op met de klantenservice van UwPrinter.nl voor een afspraak op locatie.

Duurzame auto stickers van hoge kwaliteit met garantie

Iedere autosticker van Uwprinter.nl wordt volledig full color geprint en netjes schoon gesneden. Standaard worden onze stickers voorzien van een glans laminaat en garanderen wij dat de stickers 10 jaar meegaan. Op onze polymeer vynil en easydot stickers geven we 5 jaar garantie en op onze hoogwaardige carwrap stickers maar liefst 7 jaar garantie. Door een ingebouwde UV-filter blijven de stickers er ook lang goed uitzien.

Ook interessant en uniek, vloerstickers!

Ook interessant zijn onze vloerstickers waarmee je op een unieke wijze reclame kunt maken voor je klanten of je bezoekers op een beurs. We snijden de stickers geheel volgens contour en zijn daarom geheel op maat te bestellen in onze webshop. Belangrijk om te weten, vloerstickers van UwPrinter.nl hebben een keuring op veiligheid wat een garantie biedt dat mensen die eroverheen lopen niet uitglijden.

https://www.uwprinter.nl