Msign studio
Image default
Eten en drinken

Aardappelchips als veelzijdige snack

Wist je dat aardappelchips de perfecte snack zijn voor vrijwel iedere gelegenheid? Of het nu je verjaardag is, het examenfeest van je dochter of gewoon zomaar je beste vrienden die een avondje op bezoek komen. Zo’n gelegenheid is natuurlijk niet compleet zonder chips. Maar wist je dat je met aardappelchips oneindig kunt variëren? Deze chips lenen zich namelijk perfect voor allerlei soorten hapjes, van borrelplankjes tot toast. En het fijne is dat je deze chips gewoon bij je supermarkt kunt kopen. Je hoeft dus helemaal niet naar een biologische supermarkt ver uit de buurt. De verse chips van Boerderij Chips bijvoorbeeld zijn gewoon te koop bij de Albert Heijn, Boons, COOP, Deen, Emté, Jumbo en MCD.

Talloze heerlijke variaties met aardappelchips

Er zijn talloze heerlijke hapjes die je kunt bereiden met aardappelchips. Wat dacht je bijvoorbeeld van een borrelplankje? Op de website van Boerderij Chips vind je enkele serveersuggesties hiervoor. Zo kun je er bijvoorbeeld een recept voor een Borrelplank Luxe vinden. Deze omvat, naast de lekkere chips van Boerderij Chips uiteraard, bijvoorbeeld parmaham, diverse soorten kaas, een luxe notenmix, druiven, dadels en zalm op toast met bieslook. Of ga voor de Borrelplank Gezond met de Boerderij Chips Puur, paprika, wortel, andere groenten naar eigen keuze, druiven, humus, ongezouten notenmix en eventueel pesto. De chips zijn ook heerlijk in combinatie met toast. Garneer de chips bijvoorbeeld met geitenkaas en honing voor een heerlijke snack bij je glas wijn!

De aardappelchips van Boerderij Chips

De verse chips van Boerderij Chips worden op duurzame wijze geproduceerd in de Hoeksche Waard. Hierbij worden enkel geteelde aardappelen van eigen land gebruikt. Deze aardappelen worden, met schil, in 100% zonnebloemolie gebakken waardoor ze de pure en authentieke smaak niet verliezen. Verder wordt er gebruikgemaakt van natuurlijke kruiden, die bovendien geen E-nummers bevatten. Momenteel zijn er vier verschillende smaken in de supermarkt te vinden: paprika, puur, zeezout en zeezout ribbel.

https://boerderijchips.nl/

Gerelateerde artikelen

Een taart bestellen is de ideale traktatie

Online biefstuk bestellen? Het kan!

Welke speciale fruitmand of fruitbox wil jij graag laten bezorgen?