Msign studio
Image default
Particuliere dienstverlening

Burn-outpreventie waarbij je weer in balans komt

Heb je last van burn-out gerelateerde klachten, zoals vermoeidheid en spanning? Dan is het van groot belang dat je hier tijdig iets aan doet, anders kan het zijn dat je in een burn-out terecht komt. Centrum voor Burn-out Herstel in Breda helpt je hier graag bij. Ze bieden drie trajecten aan voor burn-outpreventie waarbij je beter leert omgaan met spanningen en emoties. Hierbij combineren ze Westerse en Oosterse technieken om tot een optimaal behandelresultaat te komen. Kom weer in balans dankzij de trajecten van deze specialist.

De technieken die deze specialist inzet tijdens het traject

Wat de trajecten van Centrum voor Burn-out Herstel in Breda zo uniek maakt, is de combinatie van Westerse gesprekstherapie met Oosterse ontspanningstechnieken. Deze combinatie zorgt ervoor dat onderliggende blokkades loskomen en direct worden verwerkt in de gesprekstherapie. Binnen de gesprekstherapie werken ze met de nieuwste inzichten en ze focussen op hoe je je verhoudt tot je denken en voelen. Hierbij leer je hoe je afstand neemt van bepaalde patronen en belemmerende overtuigingen. Zo maak je vaker keuzes die gebaseerd zijn op dat wat voor jou belangrijk is in het leven. Bij de gesprekstherapie geef je meer ruimte aan gevoelens, waardoor emoties, mentale processen en je lichaam beter in balans komen. Deze specialist biedt drie trajecten aan voor burn-outpreventie, namelijk het Burn-out herstel traject basis, Burn-out herstel traject intensief en Burn-out preventietraject. Ze adviseren je graag welk traject het beste bij jou past.

Ervaar de voordelen van deze unieke therapie

Ben je benieuwd naar de trajecten voor burn-outpreventie die deze specialist aanbiedt? Plan dan snel een intakegesprek in! Ze bepalen dan welk traject het beste bij je past en maken je klachten en doelen inzichtelijk. Zo is het voor iedereen helder wat je met de therapie wilt bereiken. Maak snel een afspraak voor een intakegesprek en ga aan de slag met je klachten!

https://cvbh.nl/