Msign studio
Image default
Particuliere dienstverlening

Een luxe rondreis door het prachtige Vietnam

Bent u benieuwd naar bestemmingen aan de andere kant van de wereld, maar wilt u op comfort en kwaliteit niet inleveren? Dan wendt u zich tot een reisbureau dat zich specialist in luxe reizen mag noemen. Voor bestemmingen binnen het Aziatische continent is dat Original Asia. Een ontdekkingsreis door de meest ongerepte bestemmingen combineert het reisbureau met maximale luxe en comfort. Dankzij de vergaande kennis van de medewerkers wordt u volledig ontzorgd.

Een van de meest diverse bestemmingen ter wereld

Een van de meest populaire reizen van dit reisbureau is de luxe rondreis door Vietnam, een land om absoluut verliefd op te worden. De zeer afwisselende natuur, de versmarkten en streetfood, de vriendelijke bevolking en de vele tempels en pagodes maken dit een bestemming waar u uw ogen uitkijkt. Qua diversiteit overtreffen maar weinig bestemmingen Vietnam. U kunt bij dé reisspecialist een kant-en-klare luxe rondreis door Vietnam met een duur van 23 dagen boeken, maar het is ook mogelijk de reis geheel naar uw wens aan te passen.  

Op rondreis door Bali en Java

Onder het kopje ‘bijzondere bestemmingen in Azië’ valt behalve Vietnam ook zeker Indonesië. Daarom kunt u bij Original Asia ook een rondreis door Bali en Java boeken. Hoogtepunten van die reis zijn onder andere de koloniale hoofdstad Jakarta, de Borobudur tempel en de Bromovulkaan. Op Bali geniet u van de prachtige stranden, koraalriffen en de rijke onderwaterwereld. Een rondreis door Bali en Java is net als de andere reizen die de specialist aanbiedt tot in de puntjes uitgestippeld. Uiteraard kunt u ook deze reis zelf customizen.

Droomreizen naar Azië

De creatieve reisorganisatie staat bekend om zijn oog voor detail en reizen die geheel zijn afgestemd op uw wensen. Of het nu gaat om een luxe rondreis door Vietnam, een avontuurlijke reis door de Indonesische archipel, een familiereis door Sri Lanka of een en al luxe op de Malediven, bij deze reisorganisatie boekt u uw droomreis.

Gerelateerde artikelen

Laat je verrassen door het aanbod laagdrempelige activiteiten in Amsterdam

De narcose behandeling door de tandarts voor patiƫnten met dentofobie

Met behulp van een makelaar een appartement kopen in Den Haag