Msign studio
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat je verrassen door het aanbod laagdrempelige activiteiten in Amsterdam

Basic Activering zet zich in voor speciale doelgroepen die niet meedoen met de normale arbeidsmarkt. Zij verdienen net zoveel kansen om te werken als anderen en daarom hebben ze een dagbesteding opgericht die zich speciaal richt op deze speciale doelgroepen. Onder deze doelgroep vallen verschillende mensen. Zo kun je mentaal problemen hebben en fysiek nog in orde zijn, of andersom of een indicatie banenmarkt hebben. Ze organiseren laagdrempelige activiteiten in Amsterdam die voor iedereen mogelijk zijn. Uiteraard kijken ze naar wie je bent en wat je wel en niet kunt voordat ze je naar een opdracht sturen.

Van creatieve tot technische activiteiten

Er zijn verschillende voordelen die gepaard gaan met deze laagdrempelige activiteiten in Amsterdam. Zo bekijkt Basic Activering namelijk per persoon waar de interesses liggen, de vaardigheden en wat wel of niet mogelijk is. Zo weet je zeker dat je altijd een activiteit doet die bij je past en die je leuk vindt. Dit kan het schilderen van een woning zijn, maar het kan ook een technische activiteit of een creatieve activiteit zijn. Je wordt ’s ochtends opgehaald door een busje en je wordt weer thuis afgezet als de activiteit klaar is. Je kiest zelf of je een hele dag mee wilt of dat je enkel een dagdeel meewilt. Tevens krijg je voor bepaalde activiteiten zelfs een dagdeelvergoeding, waardoor je ook nog daadwerkelijk beloond wordt voor je werk. De activiteiten worden dagelijks georganiseerd, dus je geeft bij voorbaat aan welke dagen van de week je mee wilt. Het is geheel vrijblijvend, dus je kunt het voor jezelf per week beslissen.

Ga een proefdagje mee

Uiteraard heb je ook de mogelijkheid eerst proef te lopen bij deze laagdrempelige activiteiten in Amsterdam voordat je besluit elke week mee te gaan. Je hoeft dan enkel contact op te nemen met Basic Activering en zij zorgen ervoor dat jij alle informatie krijgt die je nodig hebt om mee te lopen.

https://basicactivering.nl/