Msign studio
Image default
Bedrijven

Een voetbalfeest organiseren voor de buurt doe je zo

Voetbal is liefde, voetbal is passie. Het is nog leuker als je die passie met mensen kunt delen. Dat maakt een evenement zoals het Europees Kampioenschap voetbal zo bijzonder. Lekker met zijn allen ergens buiten voor de televisie in plaats van in de kroeg. Iedereen samen als één publiek voor óns Nederland. Een paar van die bitterballen erbij van de reclame, plezier met de buren, superleuk. Maar hoe pak je zoiets aan, hoe ga je dat organiseren?

Ruimte en promotie

Bij een feest zoals dit gaat het om verbroedering, dus iedereen is welkom. Laat mensen dit dan ook weten. Verspreid een foldertje met informatie over wat je hebt georganiseerd, zet er eventueel een whatsapp nummer bij om mensen in een grote groep te gooien, en vraag iedereen zelfs of ze een hapje mee kunnen nemen. Let er wel op dat je een ruimte hebt die genoeg kan bieden voor mensen. Haal wat banken gratis op in de buurt via marktplaats, zorg voor een goede afdekking van de ruimte waar je gaat zitten kijken, en gaan maar!

Televisie huren

Met een grote groep kan het leuker zijn om ook naar mooi beeld te kijken, dus een televisie huren is helemaal geen slecht idee. Met een televisie huren (of beamer) zorg je dat jong en oud mee kan genieten van de wedstrijd. Een grote TV zorgt ervoor dat zelfs oma met haar jampotbril de bal goed kan zien (en die knappe jongens die erachter aan rennen ook). Ook is er vaak een kortingsacties op televisies rond deze tijd, dus misschien kun je overwegen om zelf een televisie te kopen.

Activiteiten dag

Wat ook leuk is, is om er een hele activiteiten dag van te maken. Je kunt hierbij denken aan een dag vol waterpret als het lekker weer is (waterpistooltjes, zwembad). Zo niet dan kun je ook kleine spelletjes opzetten om te doen zoals kegels en een bal en buitenspeelgoed. Ook zijn bordspellen of videogames op je nieuwe televisie een hele goede oplossing voor dikke pret natuurlijk. Voor je het weet heb je sommige kinderen, en misschien een paar volwassenen, de tijd van hun leven gegeven. Succes met opzetten! Oh, en met de wedstrijd winnen natuurlijk!

https://lichtgeluidhuren.nl/video-huren/tv-huren/