Msign studio
Eten en drinken

Genieten bij restaurant de Kommensaal

Restaurant de Kommensaal in Lathum is een bijzondere locatie om te bezoeken. In de directe omgeving van Arnhem is dit restaurant een unieke plek om heerlijk te genieten van een uitstekende kaart. Naast de vele proeverijen van heerlijke streekgerechten is er een zeer afwisselende kaart. Met een goede prijs/kwaliteit verhouding, heerlijke weekmenu’s en bijzondere wijnkaart kan er genoten worden van de bijzondere locatie. In de zomer met een groot terras in een mooi natuur en recreatiegebied waar altijd wel wat is te doen. Komt u dus voor een dagje ontspanning dan is de Kommensaal ook een leuke plek om in uw agenda te plannen.

Unieke arrangementen met de feestdagen

Wanneer u binnenkort met de kerstdagen heerlijk wilt genieten van een ambiance vol kerstsfeer dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij Restaurant de Kommensaal in Lathum (Gelderland). Of het nu om een kerstbrunch, kerstavond of kerstdiner gaat. Bij restaurant de Kommensaal zijn deze verschillende bijzondere arrangementen tot in de puntjes verzorgd met uitsluitend unieke streekproducten. Naast de prachtige menu’s is de sfeer natuurlijk ook belangrijk en door de unieke locatie en ambiance is dit een bijzondere plek om te genieten. De kerstsfeer zal goed voelbaar zijn en met alle bijzondere wijnen kan er volop genoten worden.

Zakelijke bijeenkomsten

Natuurlijk is de Kommensaal ook een uitstekende locatie voor bedrijven die van de locatie en faciliteiten gebruik willen maken. Naast verschillende vergaderruimte kan hier bovendien ook een bedrijfsfeest worden georganiseerd. Het unieke is natuurlijk de locatie en als er in combinatie met bijvoorbeeld watersport of andere activiteiten een teambuildingsdag moet worden georganiseerd dan kan dit natuurlijk ook. Veel bedrijven bezoeken de Kommensaal regelmatig om juist even uit de formele sfeer te zijn in een ontspannen omgeving. Neem gerust contact op om uw wensen af te stemmen want er zijn genoeg mogelijkheden.