Msign studio
Image default
Toerisme

Kamperen in de natuur, gewoon in Overijssel

Zelfs in deze tijd van luxe hotels, wellness arrangementen en verre vakantiebestemmingen blijft kamperen in de natuur een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben. De charme van kamperen is voor iedereen duidelijk. Je bent lekker de hele dag buiten en doet leuke dingen in een mooie omgeving. En omdat iedereen op de camping in dezelfde gemoedstoestand zit, heb je tijdens het kamperen over het algemeen heel leuk contact met je (tijdelijke) buren.

Kamperen in Overijssel is genieten van de essentie. Lekker met de kinderen het bos in. Eindeloos spelen aan het water. Hutten bouwen. ’s Avonds lekker met zijn allen bbq-en, waarbij ieder zijn eigen vlees (of vega-optie) bereidt. En dan afsluiten met een kampvuurtje, waarboven je marshmallows kunt roosteren en spannende verhalen met elkaar kunt delen.

En dan lekker in de slaapzak wegdromen, tot je de ochtend erop wordt gewekt. Niet door de wekker in je telefoon, maar door het getjilp en gefluit van vogels die je nooit eerder hebt gehoord.

Wist je dat je voor deze beleving helemaal niet ver weg hoeft te reizen? Kom gewoon naar een natuurcamping in Overijssel voor het écht natuurleven. Of –als je van dieren houdt- kies voor een boerencamping. Kamperen bij de boer is altijd een succes, zéker als je samen met de kinderen in Overijssel wilt komen kamperen.

Wil je iets meer luxe? Dan kun je kamperen op één van de campings die door de ANWB het predikaat “Top Camping” hebben gekregen. Dit etiket garandeert een camping met perfecte faciliteiten voor het hele gezin.

Van koepeltentje tot luxe safaritent

Wanneer je in Overijssel komt kamperen kun je het zo luxe of spartaans maken als je zelf wilt. Er zijn campings die perfect zijn voor wie de survival ervaring wil. Maar dan wél met sanitair. En voor de luxe kampeerder zijn er zelfs campings waar een volledig ingerichte accommodatie voor je klaar staat.

Wat jouw idee van en geslaagde kampeervakantie ook is, in Overijssel kun je kamperen zoals JIJ dat wilt.

https://www.visitoost.nl/overnachten/camping-overijssel/