Msign studio
Image default
Toerisme

Snel en makkelijk Spaans leren in Den Haag

Wilt u graag Spaans leren in Den Haag? Dan moet u echt kennismaken met de methode van Heart of Language. U leert hier Spaans in diepe ontspanning of onder hypnose. Dankzij deze methode leert u snel en gemakkelijk de Spaanse taal. Voordat u het weet, spreekt u vloeiend Spaans en bent u klaar voor uw wereldreis of zakenreis.

Hoe gaat een les Spaans in de praktijk?

Een typische Spaanse les ziet er als volgt uit: u luistert naar een alledaagse Spaanse tekst die uw docent Spaans voorleest. U hoeft alleen maar te ontspannen en te luisteren naar wat de docent u voorleest. U bent dus in volledige concentratie en helemaal ontspannen.

Programma op maat

Daarnaast oefent u met het uitspreken van de Spaanse woorden en het beheersen van de grammatica. Wanneer u in een normale staat van wakker bent, behandelt u samen met de docent de Spaanse tekst nog een keer. Een cursus Spaans in Den Haag wordt compleet voor u aangepast en op maat gemaakt. U volgt de les een op een met uw docent. Zo gaat Spaans leren in Den Haag op een zeer passende manier.

Naast een cursus Spaans kunt u bij Heart of Language ook een cursus Engels volgen in Den Haag. Boek een consult op de website en ontdek of deze methode iets voor u is!

 

Heart of Language

Adres: Oranjestraat 8, 2514 JB Den Haag

Telefoon: 0645314750

Provincie: Zuid-Holland

https://heartoflanguage.nl/nl/