Msign studio
Image default
Zorg

Welke zorgverzekering kiezen voor 2021?

Als u voor volgend jaar een andere zorgverzekering nodig heeft, dan kunt u nu al overstappen. Het kan zijn dat u alleen uw aanvullende verzekering wilt verhogen of verlagen. Maar misschien bent u wel van plan om een verzekering af te sluiten bij een andere zorgverzekeraar. In beide gevallen kunt u dit nu regelen, zodat uw nieuwe zorgverzekering op 1 januari van volgend jaar ingaat. Vindt u een goede zorgverzekering kiezen lastig? Probeer dan eerst op een rijtje te zetten wat u belangrijk vindt en welke zorg u verwacht nodig te hebben volgend jaar. Als u dit duidelijk heeft, vallen er al veel zorgverzekeraars af en wordt de vraag: ‘welke zorgverzekering kiezen?’ iets eenvoudiger.

Zorgverzekering overstappen

Heeft u de juiste zorgverzekeraar gevonden? Dan is van zorgverzekering overstappen vaak eenvoudig. In de meeste gevallen zegt uw nieuwe zorgverzekeraar uw huidige zorgverzekering op. Dit hoeft u dus niet zelf te regelen. Ook bij Salland maken we het afsluiten van een nieuwe zorgverzekering graag zo eenvoudig mogelijk. We helpen u bij het kiezen van een passende verzekering met een betaalbare premie. Daarbij hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over selectie op leeftijd of gezondheid. Iedereen heeft recht op goede zorg, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen.

De mogelijkheden van Salland

Salland staat klaar voor haar klanten en wil voor iedereen de beste mogelijkheden bieden. Dit doen we bijvoorbeeld door voldoende aanvullende verzekeringen aan te bieden. Des de groter is de kans dat u een verzekering kunt vinden die aansluit bij uw zorgbehoeften. Daarnaast kunt u bij Salland kiezen uit drie tandartsverzekeringen. Zo is er altijd een verzekering die het komende jaar de juiste dekking biedt voor uw tandartskosten. Heeft u hulp nodig bij het afsluiten van uw zorgverzekering bij Salland? Onze klantenservice staat voor u klaar.

https://www.salland.nl

Gerelateerde artikelen

Autisme of PDD-NOS bij volwassenen

Een tandarts in het buitenland

Voor goedkope facings naar Turkije