Msign studio
Zorg

Zorgverzekeraar Salland; de beste zorg in de buurt!

Bent u op zoek naar een zorgverzekeraar met ruime zorgkeuze en waarbij u niet ver hoeft te reizen om uitstekende zorg te ontvangen? Kies dan, net als vele anderen, voor een zorgverzekering van Salland. Zorgverzekeraar Salland staat bekend als een betrouwbare zorgverzekeraar, zonder winstoogmerk, die kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft staan. Ook heeft u keuze uit diverse aanvullende verzekeringen en kunt u rekenen op ruime vergoedingen. Sluit u aan en stap over naar Salland Zorgverzekeringen.

Verplichte basisverzekering voor iedereen die in Nederland woont of werkt

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is verplicht om een basisverzekering af te sluiten. Deze verzekering bevat een door de rijksoverheid vastgesteld zorgpakket, dat voor elke man of vrouw gelijk is. In de basisverzekering wordt de meeste noodzakelijke medische zorg vergoed, zoals bezoeken en behandelingen bij de huisarts, de meeste ziekenhuisopnames en een aantal medicijnen.

Aanvullende verzekering en/of tandartsverzekering bij Salland
U kunt bij Salland Zorgverzekeringen naast de basisverzekering een zorgpolis op maat samenstellen. Voor extra zekerheid zijn er de aanvullende verzekeringen Start, Extra, Plus en Top. Welke zorgpolis het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. U kunt daarnaast een aparte tandartsverzekering afsluiten. De keuzemogelijkheden TandExtra, TandPlus en TandTop hebben elk een maximale vergoeding per kalenderjaar. De reguliere tandartskosten van kinderen tot 18 jaar worden vergoed vanuit de basisverzekering. Heeft u vragen of opmerkingen over de zorgpolissen op maat van Salland Zorgverzekeringen? U kunt bellen (0570 – 68 74 84) of e-mailen naar onze klantenservice. Daarnaast kunt u het online contactformulier invullen en verzenden. Of maak via de website een afspraak en kom langs op ons kantoor aan de Munsterstraat 7 in Deventer.
 

https://www.salland.nl/