Msign studio
Media

Audiovisuele dienstverlening voor bedrijven

Als bedrijf is er tegenwoordig best veel te doen als het gaat om audiovisuele hulpmiddelen die kunnen worden ingezet om het bedrijf of de dienstverlening van een bedrijf beter te presenteren. Audiovisuele dienstverlening wordt in veel gevallen ook wel dienstverlening genoemd voor beeld en geluid voor bedrijven. Naast de vele oplossingen voor beeld als beamers en lcd schermen die kunnen worden ingezet voor het presenteren van bedrijven is ook geluid een onderdeel die bij een goede presentatie hoort. De markt hieromheen is natuurlijk continue in ontwikkeling en of het nu gaat om de verkoop, verhuur, service of educatie van audiovisuele middelen bij Faas media vindt u een uitstekende dienstverlener op dit vlak.

De oplossingen voor bedrijven op een rijtje

Natuurlijk begint het vaak voor een bedrijf al met een goede bedrijfspresentatie die moet worden gegeven als een bedrijf zich intern of extern bij een prospect of klant presenteert. Vaak worden hier beamers in combinatie met wel of geen geluid gebruikt en kan er een interne presentatieruimte of een externe presentatieruimte voor ingericht worden. Belangrijke aandachtspunten zijn hier vaak de lichtopbrengst en de lichtverstoring c.q. verduistering. Een goede beamer is hierbij belangrijk maar ook is het enorm belangrijk dat de opstelling binnen de omgeving zelf goed is gerealiseerd. Ook zien we tegenwoordig vaak het gebruik van zogenaamde smartboards waarbij meer interactie kan worden uitgevoerd met de gasten.

Een digitaal uithangbord

Een bedrijf kan zichzelf natuurlijk ook nog beter presenteren als deze gebruik maakt van een digitaal lcd scherm binnen of zelfs buiten. Met nieuwe technieken van narrowcasting kan een bedrijfspresentatie in een handomdraai worden geplaatst en is er dus ook op een informatieve manier nieuws over het bedrijf als ook algemeen nieuws in een ontvangsthal met uw gasten gedeeld. De LCD borden voor buiten zijn vooral interessant voor bedrijven die extra reclame willen maken aan de voorkant van hun bedrijfspand en hier op een goede zichtlocatie zitten.