Msign studio
Image default
Media

Een geluidsstudio in Amsterdam voor al jouw audiovisuele projecten

Het ontwikkelen van tv en radiocommercials, sound design, muziek compositie, voice-over opnames, regie en podcasts is een ingewikkeld en creatief proces wat de nodige expertise vereist. Maar heb je eenmaal een goed audiovisueel project gerealiseerd, vergroot je gegarandeerd het bereik van jouw doelgroep. Niet iedereen beschikt over de juiste apparatuur om de opnames te maken. Ben je om die reden op zoek naar een geluidsstudio in Amsterdam? Dan helpen ze je bij ParkStudio graag verder. Zij hebben een high end opname- en geluidsstudio waardoor ze de ideale partner zijn voor al jouw audiovisuele projecten.

Schakel de hulp in van ervaren en creatieve sound designers

Bij deze geluidsstudio hartje Amsterdam werken ervaren en creatieve sound designers waardoor jouw audio bij hen in goede handen is. Zij gaan dan ook geen uitdaging uit de weg. Werk je aan een film, een radiocommercial of aan de ontwikkeling van een app? Zij denken graag met je mee om jouw project naar een hoger niveau te tillen. Door een uitstekende combinatie van high end muziek en sound design wordt de beste kwaliteit geleverd. Gedurende het ontwikkelingsproces helpen deze professionals je dan ook graag met het opnemen van voice-overs, het toevoegen van foley en sound effects. Om je publiek zo goed mogelijk te bereiken bieden ze tevens audionabewerking aan. Hiermee wordt de verstaanbaarheid vergroot en komt jouw boodschap nog beter over. Om de juiste emoties op te roepen componeren zij ook bijpassende muziek in hun eigen geluidsstudio. Een echte kers op de taart voor jouw audiovisuele project!

Boek een full-service studio

De geluidsstudio van ParkStudio is gelegen in het centrum van Amsterdam. Ben je in de buurt en wil je graag zelf gebruikmaken van een studio? Dan is het mogelijk om één van de full-service studio’s te huren met eigen ingang, keuken en toilet. Op die manier heb je alles voor jezelf! Wil je toch de hulp inschakelen van het personeel, dan staan de top engineers natuurlijk voor je klaar. Neem contact op met dit bedrijf om de mogelijkheden te bespreken.

https://parkstudio.com/nl/