Msign studio
Image default
Media

Vind uw voice-over bij dit vakkundige stemmenbureau

Als u op zoek bent naar een professionele voice-over, kunt u zeker bij dit stemmenbureau uit Hilversum terecht. MultiVoice heeft namelijk een streng selectieproces waar iedere stemacteur en stemactrice die zich bij hen aanmeldt doorheen moet, voordat hij of zij voice-overs voor dit bedrijf mag uitvoeren. De stemacteurs en -actrices krijgen een stemcasting waarbij ze gescreend en beoordeeld worden op diverse onderdelen, terwijl ze teksten voorlezen. Zo wordt er gekeken naar de veelzijdigheid en het inlevingsvermogen van de voice-overs. Daarnaast dienen ze alle stemstijlen te beheersen en ze dienen redactioneel inzicht te hebben. Zijn alle beoordelingen goed? Pas dan wordt de professionele voice-over toegevoegd aan het portfolio van dit stemmenbureau.

Stemdemo’s beluisteren

Weet u wat voor professionele voice-over u zoekt? Dan is het zaak om contact op te nemen met de ervaren bookingmanagers van dit stemmenbureau. Als u precies aan hen doorgeeft welke kwaliteiten uw voice-over dient te hebben, gaan zij voor u aan de slag. Zij willen weten welke taal uw voice-over dient te spreken, of het een man of een vrouw dient te zijn, en meer. Ze selecteren de stemmen die het meest passen bij uw video- of audioproject. Vervolgens beluistert u de stemdemo’s met de geselecteerde stemmen. U kiest de meest geschikte stem en uw bookingmanager regelt een opnamesessie samen met uw gekozen voice-over.

Vraag voor een internationale voice-over

De kwaliteit die dit stemmenbureau u biedt, geldt niet alleen voor Nederlandse stemacteurs en -actrices. Ook buitenlandse voice-overs kunnen zich bij hen aanmelden. Bij dit bureau kiest u uit voice-overs in vele talen. Dit is handig wanneer u uw bedrijfsvideo of ander videoproject in diverse talen wilt opnemen. Kies bijvoorbeeld voor een Duitse, Spaanse of Italiaanse voice-over, of ga voor een voice-over in het Engels of het Frans. Wilt u meer weten over de diensten van dit bureau? Neem dan contact met ze op via hun contactgegevens. Dit doet u ook wanneer u een opdracht voor hen heeft.