Msign studio
Horeca

Cocktails voor feesten

Op elk feest is er natuurlijk bier, fris en wijn. Op jouw feest is er cocktail catering van Bar Company! Waarom? Cocktails zijn lekker, koud en origineel…De vraag kan dus beter zijn, waarom niet? Cocktails zijn razend populair de laatste jaren. Op festivals, evenementen en feesten zie je cocktails steeds vaker. Soms worden ze zelf gemaakt door de organisatoren. Dit wil jij natuurlijk niet! Dit kost namelijk erg veel tijd en moeite. En wat kom je meestal te kort op een gezellige feestavond? Juist ja, tijd.

Cocktails voor je feest

Jij kiest voor de gemakkelijke optie! Jij kiest voor een mobiele cocktailbar van Bar Company! Bar Company regelt namelijk alles van A tot Z. Een professionele cocktailshaker komt op jouw feest heerlijke cocktails shaken. Hij of zij neemt alle materialen mee die nodig zijn. De cocktailshaker beschikt over alle nodige kennis en kunde. Zo hoef jij je niet druk te maken of jouw cocktails wel in de smaak vallen. Dit doen ze namelijk altijd.

Cocktails op jouw feestlocatie

Je feest is natuurlijk niet compleet zonder aankleding. Beschik je zelf over een mooie bar waar de cocktailshaker zijn kunsten kan laten zien? Helemaal goed, de rest van de spullen wordt meegenomen. Heb je zelf geen mooie bar beschikbaar? Ook geen probleem, Bar Company beschikt namelijk over handige mobiele cocktailsbars. Van industriële ruwe bars tot moderne marmeren bars. De keuze is zeer uitgebreid. Er is zelfs een mogelijkheid om je eigen branding toe te voegen aan een bar. Natuurlijk zijn de cocktails zelf ook belangrijk. Weet jij ongeveer wat jouw gasten willen drinken? Dan kun je een lijst met cocktails van te voren doorgeven. Laat jij jezelf en jouw gasten liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook. De cocktailshakers maken dan de populairste cocktails die altijd in de smaak vallen.

https://www.barcompany.nl/services/cocktailbar-huren/cocktailcatering/