Msign studio
Image default
Horeca

Waarom Ons Restaurant in Putten Uw Bezoek Waard Is

Bent u op zoek naar een unieke culinaire ervaring in een sfeervolle omgeving? Dan is ons restaurant in Putten de perfecte keuze voor u. Met een keukenbrigade onder leiding van chef-kok Richard Broersma, die elke dag weer met veel passie en aandacht verrassende en smakelijke creaties op tafel zet, belooft elk bezoek aan ons restaurant een onvergetelijke ervaring te worden.

Een Culinaire Belevenis

Bij ons restaurant in Putten staat de culinaire ervaring centraal. Of u nu komt voor een lunch, high tea, of diner, u wordt getrakteerd op gerechten die met zorg en aandacht zijn bereid. Ons fine-dining restaurant in Putten is van dinsdag tot en met zaterdag geopend, waarbij u kunt kiezen uit verschillende eetmomenten:

  • Lunch: Geniet tussen 12.00 en 15.00 uur van onze smakelijke lunchgerechten.
  • High Tea: Laat u vanaf 13.00 uur verrassen met onweerstaanbare lekkernijen.
  • Diner: Kies voor een 5-, 6- of 7-gangendiner met aanvang tussen 17.30 en 20.00 uur.

Ontspannen in Brasserie De Hoeve

Voor een meer informele setting kunt u terecht in Brasserie De Hoeve, gelegen in het boerderijcomplex Klein Vanenburg. Na een complete make-over in 2023 biedt deze brasserie een ontspannen en gezellige sfeer, ideaal voor een borrel of diner met collega’s, vrienden of familie. Geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 15.00 uur, is het de perfecte plek om samen te komen.

Genieten op het Zonnigste Terras

Ons riant terras, gelegen in de historische bomentuin achter het kasteel, is van april tot en met september de ideale plek om te genieten van het mooie weer. Of u nu komt voor een borrel, lunch of high tea, de fluitende vogeltjes en de prachtige omgeving zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Voor Iedere Gelegenheid

Of u nu een intiem diner plant, een lunch met zakenrelaties, of een gezellige high tea met vrienden, ons restaurant in Putten biedt voor elke gelegenheid een passende setting. Met mogelijkheden voor grotere gezelschappen en een op maat gemaakt voorstel, zorgen wij ervoor dat uw culinaire wensen vervuld worden.

Reserveer Uw Tafel

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om vroegtijdig uw tafel te reserveren. Dit kan eenvoudig via onze website, per e-mail of telefonisch. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden in ons restaurant in Putten.

https://https://www.kasteeldevanenburg.nl/restaurant