Msign studio
Image default
Horeca

Heerlijke pannenkoeken voor onderweg bij dit pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe

Wanneer u tijdens een fietstocht of wandeltocht in de buurt van de Veluwe lekkere trek krijgt, kies dan voor een heerlijke maaltijd bij Eethuisje de Heuveltjes. Dit is een pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe en Barneveld. De pannenkoeken worden hier nog op ambachtelijke wijze gebakken waarvoor molenmeel uit Putten wordt gebruikt. Met al meer dan 50 jaar ervaring staat dit oer-Hollandse eethuis in de omgeving goed bekend voor pannenkoeken die niet alleen overheerlijk zijn, maar ook betaalbaar. Daarbij is het genieten van een ontspannen maaltijd op het ruime buitenterras van dit restaurant. Er is zelfs een gezellige speeltuin voor de kinderen.

Wat staat er naast pannenkoeken nog meer op het menu?

De specialiteit van dit pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe zijn dan wel pannenkoeken, u kunt hier eveneens terecht voor diverse andere lekkere maaltijden. Heeft u zin in een kom soep met een belegd broodje, een uitsmijter, tosti of omelet? Het kan allemaal geserveerd worden. Daarbij worden er ook plates klaargemaakt, bijvoorbeeld schnitzel, een halve haan uit de oven of spareribs met friet, mayonaise en appelmoes. Liever een kopje koffie voordat u aan een fietstocht begint? Of een lekker soft ijsje om de dag mee af te sluiten? Ook dat kan. U bent bij het pittoreske Eethuisje de Heuveltjes van dinsdag tot en met zondag tussen 11.30 uur en 20.00 uur van harte welkom. 

Boek een arrangement

Naast een mooi ingericht restaurant, een heerlijk ruim buitenterras en een fijne speeltuin voor de kinderen biedt Eethuisje de Heuveltjes ook overdekte barbecueplaatsen in een bosrijke omgeving. Gezamenlijk zorgen deze faciliteiten ervoor dat dit pannenkoekenrestaurant in de regio van de Veluwe erg geschikt is voor een leuke familiedag, bedrijfsuitje of dagje uit met de vriendengroep. Hiertoe biedt Eethuisje de Heuveltjes verschillende arrangementen aan. Verder leent dit pannenkoekenrestaurant met speeltuin zich prachtig voor kinderfeestjes. Bent u geïnteresseerd in een bezoekje aan of arrangement bij dit mooi gelegen restaurant? Bezoek dan voor meer informatie eens de website.  

https://eethuisjedeheuveltjes.nl/