Msign studio
Horeca

Nieuwe locatie bij Welling ook voor zakelijk activiteiten

Met de komst van het restaurant bij Welling in Duiven is er direct een mooie centrale plek ontstaan waar bedrijven een vergadering, bedrijfsborrel of bedrijfsfeest kunnen houden. Naast zaalverhuur duiven een centrale ligging in het centrum van Duiven is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving en bovendien is de locatie met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De sfeer is uitstekend en bovendien kunt u kiezen uit verschillende locaties binnen de accommodatie zelf. Zo is er een Restaurant, Grand café en een speciale VIP-ruimte beschikbaar die afhankelijk van de wensen kunnen worden benut.

Bedrijfsborrel of bedrijfsfeest

Wanneer u een bedrijfsborrel wilt organiseren met de medewerkers van uw bedrijf dan is het Grand Café een uitstekende locatie om te benutten. Met een gezellige bar kan hier op informele wijze een bedrijfsborrel worden georganiseerd. Maar ook kunt u ervoor kiezen om met uw personeel of klanten in het restaurant van een heerlijk diner genieten. Een goede kaart met verassende streekproducten die regelmatig wordt vernieuwd met de producten van het seizoen. Wilt u een bedrijfsfeest organiseren dan is er ook nog de VIP-ruimte. Deze ruimte geeft de mogelijkheid om met een gezelschap tot 100 man een feest te geven.

Vergaderen of presentatie geven

Veel bedrijven zijn in de regio de Liemers op zoek naar een goede vergaderlocatie en kunnen hier bij Welling de VIP ruimte voor gebruiken. Deze ruimte is compleet op maat in te richten en er zijn alle AV-voorzieningen aanwezig om hier in een gezellige ambiance een presentatie te geven. Verder is er ook de mogelijkheid om hier een productpresentatie of klanten dag te organiseren. Een multifunctionele bedrijfsruimte die met alle voorzieningen waaronder natuurlijk ook direct de keuken en het café voor de versnaperingen van de gasten kunnen worden gebruikt. Bij welling in Duiven is een uitstekende locatie voor zakelijke activiteiten.