Msign studio
Horeca

Het supplement voor het versterken van de hersenen – ook wel bekend als Omega 3/DHA-visolie of voedi

 

Hallo allemaal, vandaag nam ik nog één van wat ik mijn het supplement voor het versterken van mijn hersenen noem. Je kent het misschien wel onder een andere naam. Eigenlijk zou je het een Omega 3/DHA-visolie supplement moeten noemen. Het verscherpt je hersenen en het verbetert je geheugen. Ze hebben ontdekt dat ons brein uit ongeveer 60% vet bestaat en meer dan de helft daarvan zijn DHA-vetten. Dit is hetzelfde vetzuur dat er in visolie zit.

Dit supplement om de hersenen aan te scherpen vult de Omega 3/DHA-visolie aan, afgezien van het verbeteren van ons geheugen. Het helpt ons ook om mentaal fit te blijven en zolang onze niveaus van DHA-vetten hoog zijn, hoeven we ons geen zorgen te maken over periodes van depressie of andere emotionele problemen. We hoeven ons ook geen zorgen meer te maken over een slechte concentratie of schizofrenie.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat het vetzuur dat in DHA aanwezig is ook in de moedermelk zit. Ook melkformules voor baby’s bevatten tegenwoordig DHA-vetzuren. Het onderzoek heeft aangetoond dat DHA de cognitieve functies en het IQ van de baby ook verbetert. Inderdaad, het gebruik van Omega 3/DHA-visolie, het supplement voor het aanscherpen van de hersenen, is echt perfect. Geen enkel ander supplement doet zoveel voor onze hersenen.

Ik noemde hierboven al moedermelk en het feit is dat zwangere vrouwen deze supplementen constant blijven kopen. Dit komt omdat ze hebben ontdekt dat de DHA helpt bij het opbouwen van de cerebrale cortex van de foetussen. Dit helpt weer om het IQ van de baby te verbeteren en helpt bij de normale ontwikkeling van de baby. De DHA helpt ook om het immuunsysteem van de baby te ontwikkelen.

Het zou nalatig van me zijn om niet te vermelden dat je alleen supplementen moet kopen die moleculair zijn gedestilleerd om de onzuiverheden zoals lood, kwik en de PCB’s te verwijderen. Deze zware metalen en toxines zijn allemaal gevaarlijk want deze PCB’s staan ​​erom bekend kanker te veroorzaken. Moleculaire destillatie is de enige methode die deze toxines zal verwijderen.

 

https://www.kajola.net/