Msign studio
Vervoer en transport

Elektrische fietsen, brommobiels en meer bij Mango Mobility

Een Stromer in Amsterdam biedt vele voordelen. U verplaatst zich op een milieuvriendelijke, comfortabele en snelle manier door de stad. De Stromer is van Zwitserse makelaardij. Dit soort fietsen staan internationaal bekend als speed pedelecs. Ze hebben een snelheid van maximaal 45 kilometer per uur. Het bereik is verrassend groot, evenals het vermogen. En omdat het oog ook wat wil: de Stromer ziet er modern en stijlvol uit.

Oprichter van firma Stromer is Thomas Binggeli. In een aantal jaren werkte hij toe naar zijn succesproduct. Hierbij liet hij zich leiden door moderne technologie en werd hij geïnspireerd door vooruitstrevende namen als Tesla, Apple en Google. De e-bikes van Stromer zijn populair bij jong en oud. Via Mango Mobility zijn onder meer de volgende modellen verkrijgbaar:

  • ST-1,
  • ST-1X,
  • ST-2,
  • ST-2S,
  • ST-3 
  • ST-5.

Ze zijn stuk voor stuk op voorraad leverbaar. Online kunt u de verschillende specificaties lezen. Denkt u dan aan actieradius, topsnelheid en accucapaciteit.

Brommobiel, ideaal!

Een elektrische brommobiel kan uw leven een stuk verbeteren. Hoe heerlijk zal het zijn als u zich beter en sneller kunt verplaatsen! E-brommobielen zijn er in meerdere soorten en maten. De Max Mobiel bijvoorbeeld is een compacte wagen voor twee personen. Deze mag u op de stoep parkeren en u heeft er geen rijbewijs voor nodig.

De brommobiel heeft verwarming, ruitverwarming en stoelverwarming. Dankzij de hoge stoel met lage instap kunt u er gemakkelijk in- en uitkomen. En dan City Cars. Dit zijn ideale stadsvoertuigen. Ze zijn veilig en compact. Dit zijn zomaar twee voorbeelden van elektrische brommobielen. Voor meer info en uitleg over andere elektrische brommobielen kunt u Mango Mobility raadplegen. Via het gratis nummer 0800 2002 maakt u een afspraak in een van de winkels. In Almelo, Haarlem of Weesp bijvoorbeeld. Is het handiger dat er iemand bij u thuis komt? Geen enkel probleem. Gratis thuisadvies kan Mango Mobility ook leveren.

https://www.mangomobility.nl/