Msign studio
Image default
Vervoer en transport

Kies voor een dubbeldek trailer voor het vervoeren van goederen

Als u denkt aan het vervoeren van goederen, dan denk u niet meteen aan een dubbeldek trailer. Misschien heeft u er nog nooit van gehoord, maar deze vorm van vervoeren is namelijk duurzaam. En  nee, daar is geen elektrisch voertuig voor nodig. Blankers Transport B.V biedt verschillende manieren aan van duurzaam vervoeren van goederen, een dubbeldek trailer is daar een van. Zo weet u zeker als u kiest voor dit bedrijf, dat u kiest voor een bedrijf wat zijn steentje bij draagt aan het milieu. Dit doen zij door zo efficiënt mogelijk te werken, zodat ze zorgen voor een lage CO2 uitstoot. Dat is zeker duurzaam! Bij deze aanbieder kiest u dus voor een duurzame, efficiënte en accurate levering.

Duurzaamheid staat bij deze aanbieder hoog in het vaandel

Blankers Transport B.V zorgt er voor dat uw goederen duurzaam worden vervoert, daarnaast staat klantvriendelijkheid bij deze aanbieder hoog in het vaandel. Dit bedrijf doet dit om uw lading zo efficiënt mogelijk te kunnen vervoeren. Hierin houden ze rekening met het milieu, door zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Dit doet dit bedrijf op diverse manieren. Ze bieden hier namelijk verschillende soorten vrachtwagens voor aan, bijvoorbeeld hun dubbeldek trailer. De naam zegt het al. Deze dubbeldek trailer heeft namelijk een dubbele laadruimte, waardoor er meer in een keer kan vervoerd worden. Dit is beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Daarnaast plant dit bedrijf de routes zo efficiënt mogelijk in, voor een lagere uitstoot.

Stuur een bericht naar deze aanbieder voor meer informatie

Wilt u goederen laten vervoeren? Bekijk dan zeker de mogelijkheden van een dubbeldek trailer. Bekijk snel de website van deze aanbieder en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen. Daarnaast kun je contact met hen opnemen voor meer informatie. Zij adviseren u graag welk dienstenpakket het beste bij u past. Voor duurzaam en efficiënt vervoeren kiest u voor Blankers Transport B.V.