Msign studio
Vervoer en transport

Vrieshuizen op strategische locaties

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de opslag van uw diepvries producten? Dan kunt u rekenen op de professionele aanpak van Frigo Group. Wij verzorgen al jarenlang de koel- en vriesopslag van verschillende voedingsmiddelen. Met twee grote vrieshuizen op strategische locaties in Nederland, hebben we altijd plek voor uw producten. U kunt bij ons een groot aantal pallets kwijt, maar ook slechts enkele dozen. Zowel kleine familie bedrijven als grote multinationals maken gebruik van onze diensten. Bij Frigo Group kunnen we altijd een passende oplossing vinden voor de opslag en distributie van uw producten.

Opslag en transport

Frigo Group is er niet alleen voor de opslag van uw producten. Wij regelen graag het gehele proces voor u en bieden dan ook een totaalpakket aan diensten. Zo verzorgen wij het koel- en vries transport naar onze vrieshuizen en ook het transport van het vrieshuis naar de eindbestemming. Uw producten zijn tijdens deze periode in goede handen bij ons. We doen er alles aan om de kwaliteit te waarborgen en behandelen uw producten met de grootste zorgvuldigheid. Om dit te kunnen bereiken, werken we met gemotiveerd personeel dat verstand van zaken heeft. Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste technologieën om de kwaliteit en temperatuur van de voedingsmiddelen in de gaten te houden.

Kwaliteitscontrole 

Bij Frigo Group begrijpen we dat kleine foutjes grote gevolgen kunnen hebben. Daarom laten wij niets aan het toeval over. Elke stap in het proces worden uw producten streng in de gaten gehouden. Zo maken we gebruik van camera’s op al onze laad- en losdocks, zodat we altijd kunnen terugzien of uw producten goed aangekomen zijn. Wilt u weten hoe Frigo Group u van dienst kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we een passende oplossing voor uw bedrijf kunnen vinden.

 

http://www.frigogroup.com/