Msign studio
Image default
Hobby en vrije tijd

Leuke groepsactiviteiten doet u tijdens een actief bedrijfsuitje

De Westernboerderij is dé ultieme locatie voor een actief bedrijfsuitje vol leuke groepsactiviteiten. Dit leuke plekje is gelegen middenin de natuur, dichtbij het mooie Arnhem. Juist omdat deze plek zich in de natuur bevindt, worden er de leukste activiteiten georganiseerd voor groepen. Natuur staat centraal bij De Westernboerderij en daarom hebben alle leuke groepsactiviteiten hiermee te maken. Ook heeft het een zekere cowboystijl en doet u waarschijnlijk dingen die u nog nooit eerder heeft gedaan! Denk bijvoorbeeld aan countrygolf of schieten met perslucht. Ook binnen kunt u uw actief bedrijfsuitje houden. Ze hebben namelijk een indoorarena, waar alle buitenactiviteiten eenvoudig naar binnen worden geplaatst. U geniet dus ongeacht het weer van leuke groepsactiviteiten tijdens een actief bedrijfsuitje bij De Westernboerderij.

Activiteiten als teambuilding

Naast vrijgezellenfeesten of gewoon vriendenactiviteiten, is De Westernboerderij ook de ideale plek om met uw collega’s heen te gaan. Door een actief bedrijfsuitje te organiseren, verbetert u de teambuilding en werkt u in het vervolg misschien wel beter samen. Ze hebben voor bedrijfsuitjes zelfs speciale arrangementen die de nadruk leggen op het verbeteren van jullie vaardigheden en samenwerking. Na een dag vol leuke groepsactiviteiten sluit u de dag af met een heerlijk diner of zelfs met een overnachting in de natuur. Laat de werksfeer vooral even op kantoor en maak plezier met uw team!

Reserveer uw activiteiten

Wilt u graag een actief bedrijfsuitje organiseren voor u en uw team? Doe dat dan eenvoudig via de contactgegevens op de website van De Westernboerderij. Hier kunt u ook meer informatie lezen over de arrangementen en een overnachting boeken. Onderneem nu deze leuke groepsactiviteiten en verbeter jullie samenwerking! Bij speciale wensen of wellicht gehandicapten in het team, kunt u natuurlijk altijd even bellen en uw wensen doorgeven. Deze specialisten hebben overal verstand van en doen er alles aan om uw actief bedrijfsuitje zo aangenaam mogelijk te maken!