Msign studio
Image default
Banen en opleidingen

Maak korte metten met zakelijke sleur met een cursus persoonlijke ontwikkeling

Bij How Company begrijpen ze maar al te goed hoe een cursus persoonlijke ontwikkeling ook in het zakenleven grote veranderingen teweeg kan brengen. Door mensen de kans te geven zich af te vragen hoe zichzelf te blijven ontwikkelen ga je sleur tegen en kun je een gedemotiveerd team weer enthousiast maken. Sleur is één van de redenen waarom mensen met tegenzin naar het werk gaan en een goede baas zorgt ervoor dat dit niet kan toeslaan. Eén manier om dat te doen is door de werknemers te helpen persoonlijke obstakels uit de weg te gaan en weer fluitend naar het werk te komen.

Cursus persoonlijke ontwikkeling voor teams zowel als leidinggevenden

En dit houdt natuurlijk niet op bij de werknemers. Ook leidinggevenden kunnen veel baat hebben bij persoonlijke coaching of een cursus persoonlijke ontwikkeling. Het is natuurlijk zo dat de stemming van de manager direct invloed heeft op de stemming op de werkvloer en ook dat kan sleur opleveren. Een manager die zichzelf kent, die weet hoe anderen gemotiveerd kunnen worden en die geen belemmeringen ziet zal automatisch een enthousiaster en gemotiveerder team voor zichzelf creëren.

Persoonlijke coaching als maatregel tegen sleur

Sleur op de werkplek is dus niet goed en persoonlijke coaching kan dan echt een uitkomst bieden. Iemand die het gevoel heeft vast te zitten zonder uitweg zal ook niet erg hard proberen door te groeien. Door persoonlijke coaching en een cursus persoonlijke ontwikkeling aan te bieden kun je stressfactoren uit de weg helpen en mensen dus de mogelijkheid geven om weer te zien waar het allemaal om draait in hun leven. Iedereen wordt op een andere manier gestimuleerd en deze motivatie komt naar boven tijdens persoonlijke coaching. Een gemotiveerd team presteert beter, is dynamischer, is positiever en zal voor het gehele bedrijf een aanwinst zijn. En daar draait het in het zakenleven natuurlijk grotendeels om.