Msign studio
Image default
Banen en opleidingen

Storingstechnieker Elektromechanica

Een cultuur van agressiviteit, interne mobilisatie en een hoge mate van zelfstandigheid van medewerkers zorgen ervoor dat het bedrijf door velen wordt gezien als een topwerkgever. Tegenwoordig hebben ze wereldwijd 10.000 werknemers en een jaaromzet van 2,2 miljard US dollar, een bedrijf dat hoogwaardige diensten en producten van hoge kwaliteit levert.

Voor hun locatie in het zuiden van Antwerpen zijn ze op zoek naar een multidisciplinaire onderhoudstechnicus die hoopt een gepersonaliseerd groeiproces te ontwikkelen voor een snelgroeiende organisatie.

Takenpakket

Je moet aandacht besteden aan de automatisering van de bestaande installatie, en de nieuwe installatie starten en starten.

Elektrische en mechanische storingen kunnen snel en correct worden opgelost, zodat de impact van stilstand op de productie zo klein mogelijk is.

Naast therapeutisch onderhoud moet u ook een preventief onderhoudsplan overwegen en implementeren om de betrouwbaarheid en efficiëntie van verschillende installaties te verbeteren.

Profiel

  • A2 Mechanica, mechanica, elektrische energie of gelijkwaardig
  • Door de hoofdoorzaak van de storing te achterhalen en op te lossen, wint u energie.
  • Je wilt je technische kennis uitbreiden en mechanische en elektrische storingen grondig bestuderen.

Ons Aanbod

  • Competitief salaris, inclusief uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden
  • 40 vakanties, geheel vrij te kiezen.
  • Intern trainingscentrum met volledig op maat gemaakt trainingsplan. Daarnaast krijg je een opleidingsbudget, dat je vrij kunt besteden aan externe opleidingen. Kies de richting van je loopbaanontwikkeling.
  • Je bevindt je in een snel evoluerende omgeving waar interne mobilisatie de kern is. Afhankelijk van uw mogelijkheden zijn er bijvoorbeeld meerdere opties voor horizontale en verticale groei.

https://www.vindazo.be/vacatures/elektromechanica.html